BMW Seria 3 facelift – Imagini și detalii oficiale

BMW Seria 3 facelift a fost prezentat în mod oficial. Modelul cu cele mai bune vânzări înregistrate până acum din gama bavareză este gata să schimbe regulile încă o dată.

Conform oficialilor germani, Seria 3 facelift a primit o serie de modificări minore la exterior, câteva îmbunătățiri la interior și o mulțime de noutăți sub capotă.

BMW Seria 3 facelift – Design

Ca și până acum, BMW Seria 3 facelift va impresiona prin look-ul său sportiv și agresiv. La nivel exterior, modelul german vine cu blocuri optice full-LED cu un design nou, cu o nouă arhitectură a difuzorului spate și cu stopuri cu tehnologie LED.

 

BMW Seria 3 facelift – Interior

La interior, BMW Seria 3 facelift propune materiale mai bune din punct de vedere calitativ, accesorii cromate, o ergonomie îmbunătățită și posibilități de personalizare crescute. Totuși, modelul german nu aduce nimic revoluționar, păstrând arhitectura clasică cu care ne-a obișnuit și până acum.

 

BMW Seria 3 facelift – Motorizări

Cu BMW Seria 3 facelift, producătorul german vrea să schimbe iarăși regulile. Astfel, modelul de clasă medie aliniază la start o mulțime de versiuni, fiecare având caracteristici de top.

 

Lista de motorizări a noului BMW Seria 3 facelift

[table id=524 /]

Adaugă un comentariu