BMW renunță la o motorizare foarte populară în România

BMW anunță încetarea producției pentru dieselul de 3,0 litri M50d printr-o ediție specială disponibilă pe modelele X5 și X7. Disponibilă și în România.

Citește și:

Generațiile viitoare BMW Seria 5 și X1 vor avea și versiuni electrice

BMW X7 Dark Shadow Edition, limitat la 500 de unități, este disponibil și în România

VIDEO: Fiat Uno vs BMW Seria 5, sau cum a evoluat siguranța auto în 30 de ani

Motorul BMW diesel cu șase cilindri în linie, patru turbine și capacitate cilindrică de 3,0 litri își va inceta producția în luna septembrie a acestui an, anunță producătorul.

Pentru a-i onora evoluția de-a lungul a celor șapte ani de existență, BMW va lansa o ediție specială de X5 și X7, numită sugestiv Final Edition, animată de motorizarea M50d — care în forma sa cea mai recentă se laudă cu 400 de cai-putere și 760 de Newtoni-metru.

X5 M50d Final Edition și X7 M50d Final Edition se bucură de o listă generoasă de dotări, dintre care enumerăm farurile cu tehnologie Laserlight, sistemul de asistență Professional cu funcție de rulare semiautonomă, direcția integrală, inserțiile de sticlă Crafted Clarity, head-up display-ul, Parking Assistant Plus, sistemul audio Harman Kardon, suportul de încărcare wireless pentru dispozitivele mobile și funcția de control prin gesturi.

Adaugă un comentariu