Cele mai tari modele cu șase roți

Ce este de făcut atunci când patru roți nu îți sunt de ajuns? Mai pui două, nu? Și uite așa am ajuns la subiectul de astăzi. Care sunt cele mai tari mașini cu șase roți.

Începem cu Tyrrell P34, un monopost de Formula 1 care a debutat în Marele Premiu al Spaniei în 1976. Desigur, au existat și voci care au spus că Tyrrell P34 este o tâmpenie. Inspirat de acest monopost, în 1977 a apărut Panther 6, un supercar extravangant, tot cu șase roți. Sub capota lui Panther 6 se afla un motor V8 de 8,2 litri care produce 600 CP și era capabil să ajungă la 320 km/h. Cel puțin asta spuneau broșurile.

SCENE INCREDIBILE! A intrat cu mașina în centrul istoric și a amenințat că VA CĂLCA OAMENI!

MARE ATENȚIE! Dacă ai maxim 5.000 de euro, astea sunt MAȘINILE PE CARE TREBUIE SĂ LE CUMPERI!

ROAD RADE FILMAT în ROMÂNIA! După ce au văzut clipul, polițiștii au luat o DECIZIE INCREDIBILĂ!

Prima mașină adevărată fabricată în România! Se vindea ca pâine caldă!

NOILE MAȘINI ALE POLIȚIEI de 50 de milioane de euro! Uite ce pot cumpăra! FOTO

Dar trecem peste acei ani și ajungem în era noastră unde facem cunoștință cu Mercedes-Benz G63 AMG 6×6. Modelul constructorului german are 5,87 de metri lungime și folosea motorizarea V8 twin-turbo de 5,5 litri.

Inspirați de G63 6×6, britanicii de la Kahn Design au adus pe piață modelul Flying Huntsman 110 6×6. Vehiculul are la bază modelul Defender și a folosit un V8 de 6,2 litri de proveniență General Motors.

Ultimul pe lista noastă este Hennessey VelociRaptor. Având la bază modelul Ford F-150 Raptor, produsul companiei americane integra un V6 de 3,5 litri.

Via | AutoExpress

Adaugă un comentariu