Mașină de colecție – versiunea limitată Dacia Duster Black Collector

Atunci când spunem mașină de colecție ne referim la exoticele fabricate într-un număr limitat de exemplare, dar același lucru poate fi spus și despre seria limitată Dacia Duster Black Collector, care se va fabrica în doar 500 de exemplare.

Versiunea limitată a autoturismului construit la Mioveni a fost dezvăluită în cadrul evenimentului Big Dacia Picnic, ce are loc anual în apropierea Parisului.

Chiar dacă este doar o versiune limitată a unui model consacrat, peste 10.000 de fani ai mărcii s-au strâns pentru a fi martori la dezvăluirea mașinii. Doar 500 de exemplare vor fi fabricate, iar toate sunt intenționate vânzării pe piața din Franța.

Citește și:

ŢEPE URIAȘE cu maşini SECOND din Germania! Citeşte ca să nu plângi după BANI în arestul Poliţiei

CEA MAI TRISTĂ VESTE: Nu-l vom mai vedea vreodată pe Michael Schumacher!

Scene UIMITOARE: Operație pe inimă, pe marginea drumului pentru salvarea unui motociclist

Milioane de ŞOFERI fericiți! Se dă LEGE pentru ieftinirea benzinei! De când se aplică

Toţi ŞOFERII DE TIR trebuie să ştie: iată noul DISPOZITIV OBLIGATORIU din 15 iunie

 

Ediția limitată Black Collector este bazată pe linia de echipare Prestige. La exterior, modelul prezintă o bandă galbenă pe capacele oglinzilor laterale, iar în partea din spate apare numele modelului scris în aceeași nuanță de galben și în jurul acestuia se află mai multe dungi negre mate.

La interior, norocoșii clienți vor fi întâmpinați de praguri care prezintă numărul exact din cele 500 pe care îl va avea autoturismul. De asemenea, interiorul beneficiază de un sistem audio Focal și de unitatea media cu ecran tactil, ce suportă aplicațiile Apple CarPlay și Android Auto. Sistemul de camere multi-view este prezent, iar autoturismul beneficiază de tehnologia keyless entry și keyless go.

Sub capotă întâlnim propulsorul 1.3 TCe în varianta cu 130 CP, iar tracțiunea se face exclusiv pe puntea din față.

Chiar dacă versiunea limitată Dacia Duster Black Collector nu va fi disponibilă cu tracțiune integrală, vizitatorii prezenți la eveniment au avut ocazia de a parcurge un traseu off-road cu versiunea 4×4 a mașinii produse la Mioveni.

Adaugă un comentariu