Dacia are un nou model în gamă: Duster Pick-Up! Iată cât costă și ce poate să facă

Dacia a prezentat primele imagini și informații cu Duster Pick-Up, versiunea utilitară a lui Duster. Poate căra până la 500 de kilograme.

Citește și:

Dacia Duster Summer: Vară în Europa de Est

Dacia Duster Army – toate informațiile despre această versiune militară

Vrei să cumperi o Dacia Duster second-hand? Iată la ce trebuie să fii atent

Gama Dacia va avea de mâine un nou membru: Duster Pick-Up. Punând accent puternic pe latura utilitară, Duster Pick-Up scapă de locurile din spate și de portbagaj, unde acum găsești o benă cu lungimea de 1,56 metri și un volum util de 1.000 de litri. Dacia spune că Duster Pick-Up poate căra până la 500 de kilograme. Bena poate fi acoperită cu un oblon din materiale compozite montat pe o schelă metalică; Dacia spune că este un sistem de operare simplu și practic.

Sub capotă, Duster Pick-Up primește o singură motorizare, unitatea Blue dCi cu 115 cai-putere și 260 de Newtoni-metru disponibili de la 2.000 de rotații pe minut. Consumul declarat de producător este de 5,02 l/100 km în regim urban și 4,93 l/100 km în regim mixt. În versiune standard, Duster Pick-Up este oferit în culoarea Blanc Glacier și cu jante de 16 inci. Dacia a precizat că, din punct de vedere tehnologic, Duster Pick-Up se bucură de toate dotările de siguranță și asistență de care dispune și versiunea SUV.

Duster Pick-Up a fost dezvoltat împreună cu Romturingia, unul dintre cei mai mari carosieri de autovehicule din țara noastră.

Noua autoutilitară Dacia va debuta comercial pe 22 octombrie, când va deveni disponibilă la cumpărare în toată rețeaua comercială Dacia. Prețul de pornire este de 22.546 €.

    Liviuemil says:

    Scumpa, mult prea scumpa. Mai putina tabla, sticla, cablaj electric, motoare geamuri, airbaguri, tapiterie, banchete. Pret de pornire:16.000 euro

Adaugă un comentariu