Început de an optimist cu Ford Kuga: design nou, electrificare performantă a propulsiei, plus interior stilat și primitor.

Noua gamă Ford Kuga a fost concepută în jurul exigențelor șoferilor europeni și este fabricată în Europa. Element major de interes în cazul versiunilor PHEV: autonomia electrică ajunge la 69 km. Cât despre variantele Kuga Full-Hybrid, autonomia totală a acestora se ridică până la 900 km, iar grupul lor motopropulsor funcținează în proporție de până la 64% în mod electric în conducerea urbană.

Atât Ford Kuga Plug-In Hybrid, cât și Ford Kuga Full-Hybrid AWD oferă o accelerație îmbunătățită semnificativ comparativ cu a modelelor precedente, cu emisii reduse datorită optimizărilor legate de funcționarea electrificată. Noul Ford Kuga este capabil să tracteze remorci cu masa de până la 2,1 t, valoare care depășește ceea ce oferă orice alt rival din segment. Practic asta înseamnă că noua generație este capabilă să tracteze aproape orice, de la o rulotă mare la una specială pentru transportat cai.

“Ford Kuga a fost un succes în rândul clienților încă de la lansarea sa din 2008. Noul Kuga este cel mai bun de până acum și duce nivelul la care concurează mai sus cu noi valori de tractare, conectivitate și confort”, a declarat Jon Williams, director general, Ford Blue, Europa.

Noul Ford Kuga a evoluat atât la interior, cât și la exterior, cu un design proaspăt și încrezător. Versiunea sofisticată Titanium, cea sportivă ST-Line și alegerea robustă Active au caracteristici unice de design și personalități distinctive.

În interior, Ford Kuga dispune de sistemul multimedia Ford SYNC 4 de ultimă generație, care oferă o putere de procesare dublă față de sistemul anterior. Acesta se sincronizează perfect cu telefoanele inteligente, are conectivitate 5G pentru acces rapid la informații, navigație conectată la cloud pentru a vă ajuta să rămâneți cu un pas înaintea blocajelor, cu Apple CarPlay și Android Auto wireless 8 pentru acces fără cablu la aplicații și informații cheie.

De asemenea, SYNC 4 sprijină șoferii să profite la maximum de capacitatea de remorcare a noului Kuga, pentru că dispune de funcții de verificare pentru o conexiune sigură și securizată a remorcii. Trailer Tow Navigation permite șoferilor să introducă dimensiunile mașinii și remorcii, astfel încât SYNC 4 să poată selecta un traseu pentru a evita virajele strânse, podurile joase și alte obstacole.

Tehnologia avansată de asistare a conducerii permite o călătorie confortabilă și fără efort chiar și în cele mai dificile condiții. Noua generație Adaptive Cruise Control poate opera frânarea automat pentru curbe și intersecții, precum și pentru alte tipuri de trafic, în timp ce sistemul de camere video la 360 de grade oferă o vedere aeriană, astfel încât parcarea, pregătirea pentru cuplarea unei remorci sau chiar utilizarea unei spălătorii automate auto sunt floare la ureche.

Caracterul practic se află în interiorului noului Ford Kuga, oferind confort și comoditate gata pentru aventuri în oraș și nu numai. Scaunele culisante din al doilea rând pot mări spațiul pentru picioare la peste un metru pentru ocupanții din spate sau pot crea până la 140 de litri  de spațiu suplimentar pentru portbagaj. Scaunele Confort opționale au cofnrmitate AGR (Aktion Gesundheit Rücken, asociație germană medicală de specialitate), oferind o susținere optimă pentru solicitarea redusă a coloanei vertebrale.

Gama Ford Kuga se mândrește cu noua versiune Active, perfectă pentru cei care doresc cel mai robust Kuga, atât în ceea ce privește aspectul, cât și posibilitatea de a rula pe suprafețe dificile, precum nisip sau noroi.

Tehnologia avansată de iluminare ajută la îmbunătățirea confortului și încrederii șoferului, cu faruri full LED care includ Automatic High Beam Control ca dotare standard. Farurile Dynamic Pixel LED disponibile utilizează datele de navigație și o cameră video montată pe parbriz pentru a citi indicatoarele rutiere, modificând proiecția luminii în curbe, intersecții și sensuri giratorii pentru a ilumina mai bine pietonii și bicicliștii.

Noul Kuga este construit în Europa, la fabrica Ford din Valencia, Spania, unde imprimarea 3D a unora dintre piese oferă o producție extrem de precisă și durabilă. Inteligența artificială lucrează mână în mână cu inginerii pentru a asigura cele mai înalte standarde de calitate și producție. Noul Ford Kuga este disponibil la vânzare începând cu luna aceasta.

taguri
Adaugă un comentariu