M1 Turbo Tallini Competizione sau cum Fiat 500 devine extrem

Road Race Motorsports (RRM) este o casa de tuning stabilita in California. Oficialii acesteia au decis ca este momentul sa lanseze un pachet de performanta si un kit de exterior pentru Fiat 500.

Da, ati citit bine. Vorbim despre citadinul italian care in ultima perioada a frant inimile multor pasionati. Kit-ul pregatit de RRM poarta denumirea de M1 Turbo Tallini Campetizione si va putea fi comandat doar la pachet cu masina.

 

Citeste si: Audi RS Q3 preparat de ABT Sportsline

Conform oficialilor casei de tuning, modelul italian va fi produs in doar 50 de exemlpare, iar pretul va ajunge undeva la 100.000 de dolari, echivalentul a 74.700 de euro.

Sub capota, citadinul din Cizma vine cu motorul de 1,4 litri turbo, insa RRM a sosit cu o serie de bunatati care au crescut puterea agreagatului pana la 247 CP si 339 Nm. In aceste conditii, Fiat 500 pregatit de RRM poate sprinta de la 0 la 100 km/h in mai putin de 6 secunde.

Citeste si: BMW M3 / M4 Coupe modificat de Alpha-N Performance

La nivel exterior, modelul italian vine cu kit de caroserie extrem de agresiv. Fiat 500 a adoptat un set de spoilere noi, un eleron bine proportionat, praguri laterale noi, un difuzor de aer agresiv si un set de jante mde 16 inch incaltate cu pneuri Toyo Proxes.

Adaugă un comentariu