Acestea sunt primele imagini-teaser cu Dacia Logan și Sandero!

Dacia începe campania de promovare pentru noile Logan și Sandero cu o serie de imagini-teaser. Iată tot ce știm despre ele!

Citește și:

Sindicatul muncitorilor Renault vrea ca Dacia Spring să fie produsă în Franța

Prima Dacia electrică, Spring, apare într-un set de imagini neoficiale

Dacia 1300 „cu dotări de limuzină’ este de vânzare. Iată cu ce se laudă

Dacia a publicat pe pagina sa de Facebook un teaser video cu noile generații Logan și Sandero (și Sandero Stepway). În acest moment, tot ce ne oferă marca românească sunt contururile celor trei modele, cu mesajul „Nu cere doar una. Cere trei! Rămâi aproape… Ți se pregătește o surpriză pe care nu vrei să o ratezi!’

Alte informații oficiale despre viitoarele modele Dacia nu avem, însă presa internațională a făcut câteva speculații logice.

Sandero, spre exemplu, va fi așezat pe platforma CMF-B de la Renault, folosită în prezent de noile Clio și Captur. Pentru a menține prețul competitiv, Dacia Sandero va primi doar o parte din beneficiile tehnologice pe care le poate oferi platforma. Ne așteptăm ca Sandero să primească unitatea SCe de 75 CP, motorul TCe de 1,0 litri, cu 100 CP, și dieselul Blue dCi de 1,5 litri, cu 85 CP. Ne putem aștepta ca Sandero Stepway să primească și o motorizare mild-hybrid cu 140 CP și baterie de 1,2 kWh, sistem similar cel al lui Clio E-Tech.

Dacia Logan va împărți, cel mai probabil, platforma CMF-B cu Sandero și va primi motorul TCe de 1,0 litri cu 100 CP și dieselul de 1,5 litri cu 85 CP. Gama de motoare ar putea fi completată și în cazul sedanului cu o versiune mild-hybrid, cu motor de 1,6 litri și baterie de 1,2 kWh, cu 91 CP.

Mai avem foarte puțin de așteptat până când vom vedea noile Dacia Sandero și Dacia Logan, despre care presa internațională speculează că vor fi prezentate oficial luni, 7 septembrie.

Adaugă un comentariu