Hyundai i20 N are peste 200 de cai-putere! Și Launch Control!

Hyundai ne prezintă cel mai mic hot hatch al său, i20 N, care a fost dezvoltat împreună cu echipa de WRC și care se laudă cu 204 cai-putere.

Citește și:

Hyundai i20 poate fi comandat cu pachet N Line și transmisie manuală inteligentă

Hyundai RM20e: cel mai puternic Hyundai creat vreodată

Hyundai Tucson este nou întru totul, de la design la tehnologie și motorizări

Hyundai și-a îmbogățit gama de mașini distractive cu i20 N, versiunea cu plus de atitudine a subcompactei i20. Modelul, dezvoltat sub supravegherea echipei de uzină WRC a constructorului și inspirat de i20 Coupe WRC, se remarcă printr-un kit cu accente sportive, un eleron de lunetă, un difuzor spate agresiv și o tobă finală generoasă. La interior a primit scaune sport, cu tetiere integrate, și un volan sport îmbrăcat în piele.

Hot hatch-ul minion de la Hyundai este pus în mișcare de un motor cu patru cilindri în linie, de 1,6 litri, care dezvoltă 204 cai-putere și 275 de Newtoni-metru, trimiși către puntea față printr-o transmisie manuală cu șase trepte care primește și funcția Launch Control.Astfel, i20 N accelerează 0-100 km/h în 6,7 secunde și până la o viteză maximă de 230 km/h.

În pachetul tehnic al mașinii sunt incluse, pe lângă funcția Launch Control, și un diferențial cu alunecare limitată, dar și tehnologia Rev Matching. Suspensia, direcția și sistemul de frânare au fost și ele îmbunătățite. Hyundai i20 N stă cu 20 mm mai aproape de sol decât în versiunea normală.

Adaugă un comentariu