Rolls-Royce Ghost extended aduce și mai mult spațiu pentru pasagerii din spate

Rolls-Royce Ghost Extended ne arată că se poate și mai atunci când vine vorba de noul „baby Rolls’, cel puțin în privința spațiului pentru pasagerii din spate.

Citește și:

Nimeni nu cere modele Rolls-Royce electrice, însă britanicii totuși le vor face

Opulență mistică: Rolls-Royce Wraith Kryptos poartă mesaje ascunse

Au dus un Rolls-Royce Cullinan în off-road și i-au aflat slăbiciunea (VIDEO)

La trei săptămâni de la prezentarea noului Ghost, Rolls-Royce revine asupra subiectului, publicând primele imagini și informații cu Ghost Extended. Așa cum îi sugerează și numele, Ghost Extended este o versiune cu ampatament mărit a limuzinei britanice.

Rolls-Royce Extended are o lungime de 5.716 mm, dintre care 3.465 mm sunt reprezentați de ampatament, care este cu 170 mm mai mare decât în cazul versiunii standard. Această creștere în lungime a adus cu ea și o creștere în greutate a mașinii, de 40 de kilograme.

Așa cum este de așteptat, pasagerii din spate se bucură acum de mai mult spațiu și confort, Rolls-Royce Ghost Extended bucurându-se de scaunele Serenity. Între cele două locuri individuale a fost montat un frigider pentru șampanie. Acesta a fost dezvoltat împreună cu un maestru somelier; frigiderul are două moduri diferite de răcire, în funcție de vechimea șampaniei.

Pentru Ghost Extended, Rolls-Royce a montat și mai multe materiale de antifonare, dar și un sistem de climatizare cu mai multe filtre.

La fel ca în cazul versiunii cu ampatament scurt, Ghost Extended are sub capotă motorul V12 de 6,75 litri care dezvoltă 571 de cai-putere și 850 de Newtoni-metru. Accelerația 0-100 km/h este bifată în 4,8 secunde, iar viteza maximă este limitată electronic la 250 km/h.

Adaugă un comentariu