Opel Insignia Country Tourer – Poze și detalii oficiale

În cadrul Salonului Auto de la Geneva, Opel a prezentat noua generație Insignia Grand Sport și Insignia Sports Tourer. Acum, a venit vremea să facem cunoștință cu varianta Insignia Country Tourer.

Break-ul germanilor se laudă acum cu o gardă la sol mai mare cu 20 de milimetri, cu un sistem de tracțiune integrală și cu ceva protecții suplimentare. Conform oficililor Opel, debutul lui Insignia Country Tourer va avea loc în cadrul Salonului Auto de la Frankfurt, eveniment programat pentru luna septembrie a acestui an.

Pentru moment, gama de motorizări nu a fost anunțată, dar suntem convinși că unitățile vor fi preluate de pe break-ul din care derivă. La baza lui Insignia Country Tourer se află aceeași structură FlexRide care promite un comportament dinamic excelent indiferent de suprafața de rualre.

“Opel Insignia Country Tourer reprezintă alegerea perfectă pentru cei care vor să îmbine conectivitatea ultra-modernă cu sistemele de asistență și cu aptitudini în off-road. Break-ul cu spirit de aventură reprezintă mașina ideală pentru acei fani care iubesc un design masculin pronunțat”, a declarat Peter Christian Küspert, oficial Opel.

Opel Insignia – prezentare video


Adaugă un comentariu