Pregătiți-vă pentru iarnă

Sezonul rece se apropie, și chiar dacă 26 de județe încă nu au semnat un contract de deszăpezire, noi vă invităm să vă pregătiți pentru această iarnă.

Odată cu venirea temperaturilor scăzute, este important să aruncăm o privire și sub capotă.

Verifică bateriaBateria autoturismului poate pierde mai mult de 50% din putere atunci când temperaturile scad sub 0 grade Celsius. Asigurați-vă că aceasta funcționează bine înainte ca temperaturile scăzute să îți facă simțită prezența.

Verifică frânele – Sistemul de frânare este extrem de important, motiv pentru care vă invităm să faceți o vizită la un specialist pentru a vă asigura că acesta funcționează în condiții optime.

Nu uita de ștergătoare – Deși poate părea un fleac, ștergătoarele te pot scoate din necaz pe timp de iarnă. Luați în considerare achiziționarea unora cu specificații pentru anotimpul rece.

Schimbă anvelopeleAnvelopele de iarnă nu trebuie să lipsească din arsenalul oricărui șofer care circulă în anotimpul rece.

Elemente esențiale pe care trebuie să le ai în portbagaj: lanternă, trusă de prim ajutor, clești de curent, o racletă bună, mănuși și ceva haine de schimb.

Adaugă un comentariu