Renault Megane Sedan – Prețuri pentru România

Renault completează oferta sa în segmentul C și lansează noua generație Renault Megane Sedan. Modelul a fost expus în premieră internațională în cadrul Salonului Auto de la Paris și are la bază platforma CMF C/D.

Din punct de vedere estetic, Renault Megane Sedan se laudă cu o siluetă dinamică și totodată elegantă. Proporțiile bine echilibrate și zona frontală deja ușor de recunoscut, îl înscriu pe Renault Megane Sedan în gama vehiculelor plăcute ochiului. Zona posterioară este dominată de stopurile de dimensiuni mari care se prelungesc extrem de mult pe capacul portbagajului. Spațiul pregătit de Renault pentru pasagerii din spate este unul generos, iar portbagajul va avea o capacitate de 508 litri.

Renault Megane Sedan – Motorizări

Noua generație Renault Megane Sedan va pune la dispoziția clienților două unități diesel și una pe benzină. Fanii motoarelor diesel vor putea opta pentru versiunile 1.5 dCi de 90 CP sau de 110 CP sau pentru un 1.6 dCi de 130 CP. Cei care preferă benzina pot merge doar pe varianta Sce 115, echipată cu transmisia manuală cu 5 rapoarte.

Renault Megane Sedan – Lista de prețuri

Prețul noului Renault Megane Sedan în România pleacă de la 14.800 de euro cu TVA inclusă pentru versiunea LIFE și motorizarea Sce 115. Cel mai accesibil Renault Megane Sedan cu motor diesel este cel de 90 CP în versiunea de echipare LIFE. Prețul de pornire al acestuia este de 16.400 de euro cu tot cu TVA.

renault-megane-sedan

Adaugă un comentariu