Mega-achiziția făcută de Spark în România. Câte mașini au cumpărat recent

Spark, primul serviciu de car-sharing cu mașini electrice din România, și-a mărit într-un an flota de 11 ori. Cea mai recentă achiziție: Renault Zoe.

Citește și:

Un nou serviciu de e-car sharing cu o flotă formată exclusiv din autoturisme electrice

Noul Renault Zoe poate fi comandat în România. Iată preţurile

Renault Zoe, de la 8.000 de euro – Fără griji pentru viitor

Serviciul de car-sharing Spark a anunțat achiziția a 400 de unități Renault Zoe de ultimă generație, flota mărindu-se astfel la 550 de unități. Spark a fost creat în urma colaborării dintre o firmă lituaniană și bulgarii de la Eldrive, și a debutat în România anul trecut cu 50 de mașini electrice — BMW i3 și Nissan Leaf. Următoarea achiziție importantă a fost reprezentată de 100 de unități Skoda Citigo-e iV.

Tariful actual pentru închirierea unei mașini din flota Spark este de 0,86 de lei pe minut sau 120 de lei pe zi. Procesul este unul simplu, tot ce-ți trebuie este un card bancar activ și aplicația Spark (care este disponibilă atât pe iOS cât și pe Android). Mașina poate fi folosită și pentru călătorii în afara localității, cu condiția ca aceasta să fie returnată de utilizator în orașul de unde a fost luată. Unitățile Renault Zoe recent achiziționate au baterie de 41 kWh și autonomie maximă de 300 de kilometri.

„În exact un an de la debutul pe piața din România am ajuns la o creștere impresionantă. Am început cu mai puțin de 50 de mașini în București și curând vom avea peste 550 de autovehicule complet electrice pregătite pentru curse plăcute. Suntem foarte încântați de colaborarea cu Renault și ne așteptăm să fie una de succes, pe termen lung’, a declarat Dimitar Stoyanov, managerul pentru România al Spark.

În urma acestei achiziții, Spark devine astfel serviciul de car-sharing cu cea mai mare flotă din România.

Adaugă un comentariu