Țiriac Collection are acum cel mai puternic Ferrari cu V12 din istorie

Colecția de mașini a lui Țiriac a fost completată recent cu încă un model Ferrari: o ediție limitată, în valoare de 1,6 milioane de euro.

Citește și:

Un Ferrari 360 Modena unicat a fost scos la vânzare

Mașini clasice în leasing: cât costă rata pentru un Ferrari Enzo

Cauți un Ferrari ieftin? Iată o ofertă cu un F430 greu de refuzat

Un angajat a parcat TIR-ul de muncă pe Ferrari-ul șefului său. De la ce a pornit totul

Nu mai este o surpriză că Ion Țiriac are o pasiune pentru mașini, Țiriac Collection fiind un argument cât se poate de elocvent. De la mașini clasice la minunății tehnologice moderne, Țiriac Collection adună sub același acoperiș circa 200 de exponate care pot fi admirate de public.

De curând, colecția a primit o nouă stea. Un supercar italian produs în serie limitată și care se laudă cu cel mai puternic V12 aspirat creat vreodată de Maranello: Ferrari Monza SP2. Motorul de 6,5 litri produce 810 cai-putere și 719 Newtoni-metru și poate accelera de la 0 la 100 km/h în 2,9 secunde. Viteza maximă este de 302 km/h.

Exemplarul din colecția lui Țiriac este primul produs pentru clienți: are numărul de șasiu 2 din 499. Primul Monza SP2 a fost păstrat pentru muzeul Scuderiei Ferrari. Pentru că nivelul de personalizare al lui Monza SP2 este, la fel ca în cazul oricărui model rarisim, unul ridicat, exemplarul produs pentru Țiriac poartă pe tetiere logoul Țiriac Collection. Altfel, Monza SP2 primește scaune din fibră de carbon îmbrăcate în piele și echipate cu centuri în patru puncte.

Prețul unui Ferrari Monza SP2 este de circa 1,6 milioane de euro.

    Snake says:

    Bună ziua!
    Publicați o știre când donează ceva bistari pe la nevoiași, asa ca schimba el bolizii, se știe de când era mic…! 🙏

Adaugă un comentariu