Toyota Corolla facelift – Rețeta succesului are forme noi

Toyota a decis că este momentul să revitalizeze modelul Corolla. Așa se face că japonezii au pregătit un facelift interesant pentru cel mai bine vândut model din lume.

Zona frontală a lui Corolla este acum cu totul și cu totul nouă și se încadrează în filozofia de design curentă. Blocurile optice au suferit transformări interesante, spoilerul integrează o priză de aer ceva mai mare, iar jantele au un design nou.

2016 toyota corolla facelift (4)

În zona posterioară vedem stopuri cu lumini LED și ceva elemente cromate pe portbagaj. În plus, modelul japonez poate fi comandat acum în nuanțele Earth Bronze, Tokyo Red și Platinum Bronze.

Citește și: Toyota GT86 facelift, debutează la New York

Și pentru că sistemele de siguranță reprezintă un mare plus în ziua de azi, Corolla facelift primește ultima generație a sistemului Toyota Safety Sense. Acesta integrează o gamă bogată de sisteme de asistență, însă o serie de funcții pot fi comandate și opțional.

Citește și: Toyota Prius a primit și o versiune plug-in

Noua Toyota Corolla facelift va ajunge în Europa la jumătatea acestui an, iar prețurile vor fi anunțate cu puțin timp înainte de debut.

Adaugă un comentariu