Audi TT, oferit drept recompensă pentru recuperarea unui cățel pierdut

Un bărbat din Bârlad și-a pierdut câinele săptămâna trecută și este dispus să plătească oricât pentru recuperarea lui. Dacă banii nu sunt tentanți pentru cel care i-a luat animalul, poate că promisiunea unui Audi TT îl va îndupleca.

Cățelul a fost văzut ultima oară în noaptea de joi spre vineri (3-4 ianuarie), la ora 00:35, în zona gării din Bârlad. După căutări fără rezultat, stăpânul și-a îndreptat eforturile către răspândirea în Social Media a unei cereri de ajutor.

„Pierdut câine zona Gării, (fast food La Misu) acum 10 minute! Cine l-a luat este rugat să-l aducă înapoi, ofer recompensă 400 euro sau o mașină la cheie’. Acesta este mesajul postat de bărbat pe un grup de Facebook bârlădean.

Citește și…

Tinerii din medii defavorizate pot urma gratuit școala de șoferi

Lamborghini Huracán EVO: Nu e doar un simplu facelift

Producție record pentru Duster: 2018 a fost un an bun pentru Uzina Dacia de la Mioveni

Și-a uitat copilul pe plafonul mașinii și a intrat pe autostradă. Cum au reacționat ceilalți șoferi

Metoda rapidă prin care știi dacă autoturismul tău este rechemat în service

Găsite într-o hală din Bulgaria: 11 BMW Seria 5 E34 cu zero kilometri

Îngroziți de mașinile autonome, locuitorii acestui oraș le bombardează cu pietre și le scot în afara șoselei

 

Anunțul a ridicat mai multe semne de întrebare, internauții fiind curioși mai ales despre ce mașină este vorba. Bărbatul a revenit în scurt timp cu fotografii și cu detalii, dezvăluind că recompensa este un Audi TT:

„Fac ultimul apel către acea persoană care mi-a luat câinele din zona Gării ( fast food La Misu) în intervalul orar 00:35 – 00:55 aseară. Mi-au sărit în ajutor peste 100 de persoane, au distribuit peste 500 de persoane! Oricine ai fi promit de față cu atâta lume că nu-ți fac nimic, vreau doar câinele înapoi. Zi-mi ce vrei, bani sau ce vrei, o mașină? Îți las mașina asta în orice parcare vrei tu, cu cheia în contact, sau îți bag bani în cont! Dar te rog dă-mi câinele înapoi!! Nu vei putea să-l înțelegi niciodată, dacă nu-i crescut de tine și dacă nu iubești animalele!’.

 

Va rog din tot sufletul, se ofera recopensa după preferințe (ori care ar fi alea) Acea persoana care la gasit/luat nu…

Publicată de Cristi Tiran Racovita pe Sâmbătă, 5 ianuarie 2019

Din păcate, cățelul nu a fost găsit până la această oră. Bârlădeanul continuă să posteze anunțuri în Social Media, în speranța că hoțul va ceda într-un final.

Adaugă un comentariu