Cristi Borcea, dezamăgit de Maybach-ul său de 200.000 Euro: „Mă ia cu amețeală!”

Cristi Borcea, fost acționar la Dinamo, nu este tocmai încântat de „cadoul de eliberare’ pe care și l-a făcut singur anul trecut, după ce a părăsit închisoarea. Afaceristul a sărbătorit atunci cumpărându-și un Mercedes-Maybach S560. Deși a cheltuit în jur de 200.000 Euro pe această extravaganță, se declară complet nemulțumit de mașină.

Intervievat de Libertatea, Cristi Borcea a recunoscut că, dintre cele peste 20 de mașini pe care le-a deținut de-a lungul anilor, Audi rămâne brandul său preferat: „Eu am avut extrem de multe mașini de la Audi, care rămân preferatele mele. Am avut și BMW înainte, am și Mercedes, dar cel mai bine mă simt în A8-ul meu‘.

Citește și:

Noul Volkswagen Passat

Nu mai plătim taxă de pod când mergem la mare

Cât costă la noi cea mai puternică Dacie din istorie!

Camerele CNAIR, folosite în regim de radar? Răspunsul oficial al instituției

În schimb, când vine vorba despre Mercedes-Maybach, fostul dinamovist strâmbă din nas: „În Maybach mă ia cu amețeală, pe cuvânt! Nu-mi place, nu mă simt foarte bine.‘.

Întrebat cine ia deciziile de cumpărare în familie, Borcea a recunoscut că se bazează pe recomandările fiului său: „De obicei, Patrick mi le alege. «Uite, tati, asta e cool, asta e bună!». Eu m-am obișnuit în genul de mașini în care am tot mers în ultimii ani. Să am confort, dar fără să fie navă spațială‘.

Maybach-ul și l-a făcut cadou în iulie 2018, când a fost eliberat condiționat din Penitenciarul Jilava. Fostul acționar dinamovist petrecuse 4 ani în spatele gratiilor, deși în Dosarul Transferurilor fusese condamnat la 6 ani și 4 luni pentru evaziune fiscală.

UPDATE: În noaptea de joi, 7 februarie, Cristi Borcea a primit o nouă condamnare. De data aceasta, este vorba despre 5 ani cu executare, în Dosarul Retrocedării Plajelor. În dimineața zilei de vineri, 8 februarie, afaceristul s-a predat autorităților și a fost încarcerat la Penitenciarul Rahova.

Procurorii DNA îl acuză că ar fi prejudiciat statul român și municipiul Constanța cu 28 de milioane Euro. În același dosar a fost condamnat și fostul primar al Constanței, Radu Mazăre, la 9 ani cu executare.

Adaugă un comentariu