Clipul verii: O femeie dansează goală pe un Ferrari. Polițiștii sunt nerăbdători s-o cunoască

Trabucuri, muzică la volum maxim, un Ferrari 458 Spider și o femeie goală întinsă pe mașină – așa petrece un bărbat pe șoselele Ibizei. Scena inedită a fost filmată de trecători și distribuită în Social Media, iar acum polițiștii sunt nerăbdători să-i cunoască pe protagoniștii clipului.

Filmarea neobișnuită a început să circule în mediul online săptămâna aceasta, dovedind încă o dată cât de spontani și dezinhibați sunt petrecăreții din Ibiza. Vedem un șofer lipsit de griji care fumează un trabuc, la volanul unui Ferrari 458 Spider, în timp ce o femeie goală dansează deasupra lui, pe ritmul muzicii din boxe.

 

Citește și:

România, țara șoselelor blestemate! La noi mor cei mai mulți pietoni și bicicliști

Vinieta de București: Cum îi poți spune Gabrielei Firea ce crezi despre noul său proiect

De senzație! Cum poți să păcălești radarul cu o…rochie

 

Internauții s-au arătat revoltați, dar nu de obscenitatea gestului, ci de calitatea slabă a fișierului video, care mai este și cenzurat. „Cu o rezoluție așa scăzută, pixelarea nu era necesară‘, glumește un utilizator pe YouTube. „Lumea încă filmează cu telefoane Nokia vechi…‘, oftează altul. Alții îi laudă pe protagoniștii clipului pentru spiritul aventurier: „Dumnezeu să-i binecuvânteze pe această femeie și acest bărbat, pentru că se bucură de viață și arată cât de distractivă și seducătoare este Ibiza‘.

Evident, autoritățile nu sunt de aceeași părere. Un purtător de cuvânt al Consiliului Local anunță că cei doi vor fi identificați și sancționați cât de curând: „Autoritățile portuare sunt responsabile de gestionarea traficului în această zonă, iar poliția colaborează cu ele în legătură cu acest incident. Nu va fi dificil să-l găsim pe șofer/proprietar, pentru că în Ibiza nu sunt multe mașini precum aceasta‘.

Șoferul riscă o amendă contravențională pentru conducere imprudentă, în valoare de 500 Euro, plus șase puncte de penalizare. Femeia ar putea fi amendată pentru expunere indecentă.

Adaugă un comentariu