Mesaj jignitor de la purtătorul de cuvânt al Brigăzii de Poliție Rutieră

Purtătorul de cuvânt al Brigăzii de Poliție Rutieră a creat un veritabil scandal pe internet după ce a postat pe contul personal de Facebook un mesaj tulburător adresat celor care critică instituția pentru care el lucrează.

Ovidiu Munteanu, purtătorul de cuvânt al BPR, a scris pe pagina sa de Facebook, într-o postare vizibilă tuturor, că îi invită pe cei care jignesc poliția 'să apeleze pe viitor la popi, vecini și rude' atunci când sunt agresați. Reprezentanții instituției se delimitează de reacția angajatului și susțin că este un mesaj 'strict personal'.

VIDEO: Mesaj ANTI-PSD și pe Airbag-uri

Rămâi 6 luni FĂRĂ PERMIS dacă depășești viteza legală cu 30 km! De când se aplică noua lege

TRUCUL prin care șoferii ȘMECHERI din România păcălesc radarele Poliției!

Legea privind radarele cu presemnalizare a fost respinsă

Mai mult decât atât, reprezentanții Brigăzii Rutiere promit că vor rămâne în slujba cetățeanului indiferent de situație. Situația este cel puțin neobișnuită în contextul în care purtătorul de cuvânt al instituției a reușit să pună Poliția Rutieră într-o lumină defavorabilă, iar colegii săi au fost nevoiți să intervină pentru a spăla rușinea.

Polițiști au primit numeroase recenzii de o stea pe pagina lor de Facebook, iar internauții români au descoperit cu rapiditate că echipa de social media a Poliției Române a ajuns să raporteze la Facebook conturile celor care le-au dat o recenzie negativă în speranța de a limita paguba de imagine cauzată de acest gest.

În cazul în care vă întrebați de unde a pornit tot scandalul, un român stabilit în Suedia s-a întors în țară acum două săptămâni la volanul unei mașini care avea un număr de înmatriculare personalizat cu un mesaj împotriva PSD. El a circulat nestingherit prin țară vreme de mai bine de o săptămână, dar poliția rutieră i-a ridicat atât permisul de conducere, cât și plăcuțele de înmatriculare în cadrul unei acțiuni derulate weekend-ul trecut.

De acolo, a fost doar un pas până la enervarea internauților români, care au adresat critici instituției Poliției Rutiere pentru acțiunile pe care le-au întreprins împortriva acestui șofer, care a primit inclusiv sprijinul ambasadei Suediei la București.

Parlamentarii au o problemă cu polițiștii care stau ascunși și monitorizează viteza mașinilor

Ai nevoie de permis pentru trotinetele electrice?

DGA goleşte sediul Poliţiei Autostrăzi Feteşti. Câţi agenţi au fost ridicaţi pentru luare de mită

Adaugă un comentariu