O dubă albă stârneşte o adevărată isterie la Bacău

Isteria răpirii copiilor pentru recoltarea organelor a apărut și în județul Bacău, unde reprezentanții unei asociații umanitare au fost aproape să fie bătuți de localnici.

Cine și-o va permite? Să fie aceasta viitoarea Dacia Logan de LUX?

Dacă faci așa ceva la volan rămâi FĂRĂ PERMIS trei luni. De când se aplică legea

Modelul DACIA ţinut la SECRET de producător: Cum arată cea mai căutată maşină din România

Voluntarii aveau o dubă albă despre care oamenii din Moinești spuneau că este folosită pentru recoltare organelor. Povestea, desprinsă din legenda urbană ‘ambulanța neagră’ a determinat Poliția să-i ia la secție pe voluntari pentru verificări. Concluzia a fost, fără dubiu, că membrii asociației nu desfășoară activități ilegale.

Viteză de Formula 1 pe autostrada Bucureşti-Ploieşti!! Un şofer a băgat groaza în poliţişti

Autoritățile ÎȘI BAT JOC DE ȘOFERI: chiar și un MEDIC de la țară te poate lăsa FĂRĂ PERMIS

Isteria răpirii copiilor pentru recoltarea organelor a apărut în zona localității Moinești, Bacău, iar zvonul a fost amplificat pe Facebook. Mai mulți copii ar fi fost fost răpiți de ocupanții unui microbuz alb cu numere de Neamț și s-ar fi găsit și cadavrele fără organele interne.

Deși nu a fost depusă o plângere în mod oficial, polițiștii din Moinești s-au autosesizat, au verificat microbuzul și ocupanții săi și au constatat că nu există nici o dovadă a unor activități ilegale. Citeşte mai mult.

taguri
Adaugă un comentariu