Dragoste la prima vedere: ce mașină și-a cumpărat un orb după operație

Un canadian de 44 de ani s-a născut a doua oară după operația de stabilire a vederii, ocazie cu care a hotărât să omagieze reinițierea cu muscle car.

Citește și:

Lamborghini cumpărat din ajutorul de stat pentru coronavirus

Aeroportul din Bologna are cea mai tare mașină de taxi din lume

Așa arăta cel mai rapid și mai aerodinamic Volkswagen creat vreodată

SUV made in Rusia: Uran avea motor de tanchetă militară

Ford Focus Speedster: transformarea unui Focus care a vrut să fie cool

Mike Schickerowski s-a născut cu o boală numită nistagmus, caracterizată prin oscilații ale globului ocular cauzate fie de un deficit senzorial sau de unul motor. Cu alte cuvinte, ochii pacientului se mișcă necontrolat și acesta nu se poate concentra asupra unui punct fix.

Supus unei operații experimentale în California, SUA, Mike și-a căpătat vederea și a început, practic, o nouă viață, una plină de imagini clare și culoare. Unul dintre primele lucruri pe care le-a făcut a fost să obțină permis de conducere — pe care l-a luat din prima —, apoi să-și cumpere un Corvette C7 Grand Sport, un supercar cu V8 de 6,2 litri, cu 466 CP și 630 CP trimiși către puntea spate. 0-96 km/h se întâmplă în 3,6 secunde.

„Unii au spus «A, păi stai în Alberta, ai nevoie de un pickup», și nu că nu mi-ar plăcea pickup-urile, sunt faine, dar toată lumea are câte unul’, a povestit Mike într-o discuție cu The Drive. Întrebat de ce, totuși, Corvette, Mike a spus că l-a cumpărat „pentru că mi-a plăcut mult cum arăta dar am realizat imediat cât de incredibile sunt direcția, suspensia, frânele. Mi-am dat seama că mașina asta are mai multe de oferit decât estetic.’

Acesta a început apoi să lucreze la mașină, prima modificare majoră fiind portierele à la Lambo, pe care le-a instalat la el în garaj.

Adaugă un comentariu