Tânăr surprins de radar în localitate cu viteză de autostradă. Ce amendă a primit

Un tânăr din Vâlcea a început cu stângul relația cu șoferia: la o lună după ce a devenit oficial conducător auto, acesta a rămas fără permis pentru trei luni de zile. Motivul: viteza excesivă.

Citește și:

Acest șofer cu BMW ne arată cum nu trebuie să conducem pe drumurile din România (VIDEO)

Ireal: Cum au scăpat doi botoșăneni de dosar penal pentru că au condus beți

Noroc sau îndemânare? Un șofer glisează razant pe lângă tragedie (VIDEO)

Șef de poliție, lăsat fără permis de subalternii săi pentru că gonea în localitate

Statistică tragică de Crăciun pe drumurile din țară: 19 morți și 33 de răniți

Un tânăr din Vâlcea a fost surprins vineri, 10 Ianuarie, rulând cu o viteză mai mare cu 74 km/h peste cea permisă de lege.

„Poliţiştii Serviciului Rutier au depistat pe DN 64, pe raza localităţii Râureni, un autoturism ce rula cu o viteză de 124 de km/h, pe un sector de drum cu limită de 50 km/h. Poliţiştii au procedat la oprirea regulamentară a autoturismului, iar în urma verificărilor efectuate au stabilit că şoferul este un tânăr de 18 ani, din comuna Frânceşti, care a dobândit dreptul de a conduce cu mai puţin de 30 de zile în urmă’, a precizat Inspectoratul de Poliție al județului Vâlcea.

Tânărului vitezoman i-a fost reținut permisul de conducere pe o perioadă de 90 de zile, primind totodată și o amendă în valoare de 2.900 de lei.

Din păcate, astfel de evenimente sunt la ordinea zilei pe șoselele din România, alături de cazurile de consum sub influența băuturilor alcoolice. Lipsa de educație rutieră și infrastructura lacunară poziționează țara noastră pe ultimul loc în statisticile europene privind siguranța drumurilor: România înregistrează, de ani buni, cea mai ridicată cifră de decese (din Uniunea Europeană) rezultate în urma accidentelor în care sunt implicate autoturisme.

Adaugă un comentariu