Maserati Quattroporte facelift – Poze și detalii oficiale

Deși au trecut doar trei ani și jumătate de la debutul actualei generații Maserati Quattroporte, oficialii producătorului italian au decis că este momentul pentru un mic restart. Așa s-a născut un facelift pentru modelul din Cizmă.

Exteriorul lui Maserati Quattroporte facelift are parte de spoilere noi, de o grilă ceva mai agresivă, de mai multe elemente cromate și praguri laterale noi. De asemenea, grila radiatorului este una activă.

2016 maserati quattroporte facelift (1)

Interiorul lui Maserati Quattroporte facelift a primit un sistem de infotainment care comunică cu pasagerii prin intermediul unui ecran tactil de 8,4 inchi. Totodată, sistemul multimedia este compatibil Apple CarPlay și Android Auto. În plus, modelul italian are parte și de o consolă centrală modificată, dar și de un controller nou. În funcție de dorințele clienților, Maserati poate oferi un interior GranLusso (axat pe eleganță) sau unul GranSport (axat pe sportivitate).

2016 maserati quattroporte facelift (4)

Sub capotă, Maserati Quattroporte facelift va fi disponibil cu trei motorizări. Fanii unităților diesel vor putea opta pentru un V6 de 275 CP și 600 Nm. Dacă vrei un benzinar atunci poți alege un V6 de 3,0 litri bi-turbo care produce 410 CP sau un V8 de 3,8 litri care oferă 530 CP și 710 Nm. Indiferent de motorul ales, Maserati îți pune la dispoziție doar o cutie automată cu opt rapoarte semnată de cei de la ZF.

Adaugă un comentariu