Ford Mustang facelift – Un pic mai înțepător

Actuala generație Ford Mustang a primit un facelift generos. Muscle car-ul Ovalului Albastru are acum un design ceva mai “neted”, mai multă tehnologie la interior și o surpriză sub capotă.

Pentru început, vă spunem că Ford Mustang facelift a primit blocuri optice restilizate, un spoiler frontal modificat, o grilă ceva mai lată și o capotă îmbunătățită. În zona posterioară vedem că stopurile au primit și ele ceva retușuri, iar difuzorul de aer a fost îmbunătățit. Versiunea GT o să fie disponibilă și cu un eleron discret.

Ford Mustang facelift – Interior

La interior, ceasurile de bord pot fi înlocuite un ecran de 12 inchi care oferă trei “imagini” distincte, în funcție de modul de rulare selectat (normal, sport, track). De asemenea, Ford a pus pe Mustang facelift și sisteme de siguranță precum: Pre-Collision Assist cu detectarea pietonilor, Lane-Departure Warning, Lane-Keeping Assist și Driver Alert System. Tot la interior, clienții se vor bucura de un volan încălzit și de materiale ceva mai cizelate.

Din punct de vedere tehnic, Ford Mustang facelift oferă ceva îmbunătățiri consistente. Pentru prima dată, Ford va oferi pe lista de opționale transmisia automată cu zece rapoarte. Aceasta va fi oferită atât pe motorizarea de 2,3 litri EcoBoost, cât și pe V8. De asemenea, transmisia manuală a primit un ambreiaj dublu și o volantă cu masă dublă. Barele stabilizatoare au fost înlocuite, amortizoarele sunt și ele modificate, iar suspensia spate a fost și ea îmbunătățită. Totodată, Ford va oferi amortizoarele adaptive MagneRide pe Mustang facelift.

Ford Mustang facelift – Prezentare video