Cum verifici online dacă o mașină are sau nu ITP

Un nou proiect de lege va aduce o serie de modificări în ceea ce privește ITP-ul. Proiectul propune introducerea unor defecte minore peste care inspectorii pot trece cu vederea.

Și pentru că tot am ajuns la ITP, am intrat pe website-ul RAR să vedem cum poți verifica dacă un vehicul are sau nu inspecția tehnică periodică la zi. Dacă n-ai păstrat cum se cuvine certificatul de înmatriculare, iar data de pe spatele acestuia s-a șters, poți vedea online când trebuie să mergi să-ți faci ITP-ul. De asemenea, această platformă poate fi folosită atunci când vrei să-ți cumperi o mașină rulată și până să ajungi la o întâlnire cu vânzătorul verifici dacă mașina are sau nu ITP.

Cum verifici online dacă o mașină are sau nu ITP

Intră pe website-ul RAR la adresa (http://prog.rarom.ro/rarpol/rarpol.asp). Aici, vei avea de completat un formular. Fie introduci seria CIV, fie seria de caroserie a mașinii în cauză. După această operație, mai trebuie să introduci un cod de siguranță, iar în câteva secunde vei afla dacă mașina în cauză are sau nu ITP. Nimic mai simplu!

Ce înseamnă acest simbol de pe mașini! Nu te-ai fi gândit la așa ceva

Greșeala pe care toți șoferii o fac

A oprit să ajute o tânără cu mașina, dar a avut parte de o surpriză neplăcută! A chemat urgent poliția!

MARE ATENȚIE! Nimeni nu-ți spune asta despre MAȘINILE DIN GERMANIA!

verificare-itp-online

    AL Bundy says:

    Era normal fie un singur site care arata ITP si asigurarea doar in baza numarului de imatriculare .
    Pentru mine conteaza mai putin ca am chitantele dar daca am un accident trebuie sa stiu daca cel care m-a lovit are ca sa stiu cum mergem mai departe .

Adaugă un comentariu

Cauta masina