Revista AUTO BILD Nr. 24 din 22 decembrie 2020

Revista AUTO BILD Nr. 24 este disponibilă în rețelele de distribuție. Iată subiectele pe care vi le propunem în această ediție:

 

Insider

Ce aduce viitorul în gama ID de la Volkswagen? Sursele noastre din cadrul mărcii din Wolfsburg au informații proaspete.

 

Noutăți

Dacia Spring

 

TEST & TEST DRIVE

Porsche Taycan: Am testat în România prima mașină electrică de la Porsche, Taycan. Iată impresiile noastre după primul contact pe plaiuri mioritice!

Toyota Hilux

Bentley Bentayga facelift

Renault Captur GPL

Land Rover Defender

Honda Jazz Crosstar

Lexus UX300e

Hyundai Tucson

Mazda MX-30

Toyota GR Yaris

Ford Puma ST

 

Teste comparative

Compartiv berline de clasă medie: Acestea nu conduc clasamentele de vânzări, dar sunt încă dorite de o anumită pătură de clienți. Care e cea mai bună alegere dacă nu îți place Volkswagen Passat? Toyota, Mazda și Opel au fiecare câte un răspuns.

Comparativ hatchback-uri compacte: Cea de-a opta generație a lui Golf își înfruntă principalii rivali. Cine va ieși învingător din ultimul comparativ al anului 2020?

 

Service

Comparativ de uleiui multifuncționale

Ghid de achiziție Subaru XV: Te gândești să cumperi un Subaru XV rulat? Iată ce ar trebui să știi despre modelul nipon care nu a cucerit clasamentele de vânzări.

 

Fascinație

Fiecare are un motor puternic sub capotă, o suspensie sport și multe alte dotări specifice. Și fiecare ar trebui să ofere satisfacție la volan. Așa că le-am dus pe circuit!

Adaugă un comentariu