Revista AUTO BILD nr 26 din 21 decembrie 2017

Anul 2018 se anunță unul bogat în lansări de modele noi, în multe cazuri fiind vorba de mașini care vor schimba regulile segmentelor în care operează. De aceea, ca temă principală a acestei ediții vă prezentăm cele mai importante modele pe care le vom vedea rulând pe șosele începând din 2018.

La Los Angeles, ultimul salon auto din acest an, industria auto a prezentat ultimele trenduri cu specific pentru continentul american, dar multe dintre acestea vor ajunge și la noi ca urmare a inițiativelor de globalizare. Dintre acestea, am prezentat primele informații despre Nissan Kicks, pe care ni-l dorim în Europa ca succesor al lui Juke, și viitoarea Mazda 6.

Honda NSX este un model exotic cu tentă super-sport pe care am avut privilegiul să-l testăm în România, pe circuitul de la Adâncata. Alături de acesta, am consemnat alte premiere pe șoselele din România – noul BMW X3, Kia Stinger, Citroën C3 Aircross și Mazda CX-5 cu motorizarea Skyactiv-G de 194 CP.

Două teste comparative am programat pentru acest număr. În cel de SUV-uri compacte, VW T-Roc îi provoacă la duel pe Audi Q2 și Hyundai Kona, având ca arme motorizările pe benzină. În al doilea duel, BMW Seria 5 Touring înfruntă Mercedes Clasa E T-Modell, de asemenea cu motorizări pe benzină. Aparent, nu mai este cool să ai mașină cu motor diesel, iar piața semnalizează clar acest trend.

Dacă aveți în garaj un cabriolet, este bine să urmați sfaturile de conservare pentru iarnă de la rubrica Practic. În felul acesta, la primăvară, încălzirea vremii vă va aduce și bucuria unei funcționări ireproșabile. Iar pentru rubrica de mașini rulate avem în acest număr un model special: Porsche Cayman 2.7 Tiptronic S, un adevărat pont pentru colecționari ți pasionații de mașini sport.

Articolul fascinant din această ediție are ca subiect versiunea modernă pe steroizi a celui pomenit anterior: Porsche 718 Cayman GTS. Redactorii Auto Bild l-au condus alături de fratele mai nobil 911 și vă prezintă concluziile acestui duel inedit.

Sperăm că v-am convins să mergeți la un punct de difuzare a presei pentru a cumpăra revista AUTO BILD nr 26. Noi, echipa Auto Bild, vă urăm Sărbători fericite!

Adaugă un comentariu