Best of TÜV-Report 2016: Oferte sub 20.000 de euro. Partea a III-a

Auto Bild TÜV-Report 2016 reprezintă un sprijin valoros pentru orice cumpărător de mașini rulate atunci când ia o decizie de cumpărare. După ce v-am prezentat, în primele două părți ale acestui grupaj, cele mai fiabile modele rulate sub 5.000 de euro, respectiv pe cele sub 10.000 de euro, astăzi le evidențiem pe cele cu prețuri de până la 20.000 de euro. Iată campioanele pentru cei mai pretențioși clienți de mașini rulate.

Best of TÜV-Report 2016: BMW Seria 5 F10 Business de la 15.000 de euro

Best of TÜV-Report 2016

Pentru cei cu spirit liber
Atât din punct de vedere estetic, cât și din punct de vedere tehnic, BMW Seria 5 F10 se apropie foarte mult de Seria 7 F01. Construit pe aceeași platformă cu nava-amiral, Seria 5 F10 impresionează prin confortul oferit în timpul rulării. De asemenea, dinamica este cea specifică brandului bavarez, iar acest lucru nu are cum să te lase rece. Atât în testul de andurață AUto Bild de 100.000 km, cât și în raportul TÜV, Seria 5 F10 punctează excelent.

MARE ATENȚIE! Dacă ai maxim 5.000 de euro, astea sunt MAȘINILE PE CARE TREBUIE SĂ LE CUMPERI!

A îndrăznit’ să-i dea flash-uri unui taximetrist! Ce a urmat a speriat pe toată lumea! | VIDEO

NOILE MAȘINI ALE POLIȚIEI de 50 de milioane de euro! Uite ce pot cumpăra! FOTO

Ce mașină conduce Cosmin Contra, noul selecționer al României

RECOMANDARE: Pentru cei care stau mai mult timp la volan le recomandăm versiunea 520d (184 CP). Cei care vor senzații tari să opteze pentru varianta 535i (306 CP).
Plusuri
Calitatea fabricației, confort și dinamică.
Minusuri
Articulațiile se uzează mult prea repede.

Best of TÜV-Report 2016: Mercedes-Benz GLK de la 17.000 de euro

Best of TÜV-Report 2016

Spirit solid direct din Germania
Designul cu foarte multe colțuri, silueta care inspiră agresivitate și parbrizul montat aproape la verticală ne duc cu gândul la Clasa G. Mulțumită acestui look, GLK a reușit să iasă din acea masă de SUV-uri gândite parcă după același tipar. Asemenea donorului (Clasa C W 204), Mercedes-Benz GLK este un model pe care te poți baza. Fiabilitatea este unul dintre punctele forte. Au existat probleme cu injectoarele și cu pompele de apă, dar Mercedes-Benz le-a remediat printr-un recall.

Toți șoferii trebuie să știe asta! Cum se conduce corect o mașină!

Dacia Duster – primele poze cu interiorul!

Polițistul l-a oprit pentru un control de rutina, dar ce a urmat întrece orice imaginație

A apărut prioritatea de rapper’. Vezi cum funcționează! | VIDEO

RECOMANDARE: Indiferent de modul de utilizare și de stilul vostru, vă recomandăm versiunile GLK 220 sau 250 CDI BlueTec 4Matic (170 CP sau 204 CP).
Plusuri
Durabil, confortabil și cu o capacitate de tractare mare.
Minusuri
Preț de achiziție ridicat și un soft slab pentru 7G-Tronic.

Best of TÜV-Report 2016: Porsche 911 de la 18.000 de euro

Best of TÜV-Report 2016

Mașinile de vis aduc și riscuri majore
Porsche 911 996 se află de o bucată bună de timp pe piață, iar pe site-urile de anunțuri le găsești din ce în ce mai des în jurul valorii de 20.000 de euro. Un vis care poate deveni realitate. Însă nu uita de riscuri și cască bine ochii: cu timpul și cu o îngrijire precară, motoarele boxer se uzează rapid, iar asta o să te coste dacă nu ești atent. Poți plăti și 14.000 de euro pentru refacerea motorului, așa că ai grijă când îți cumperi visul.
RECOMANDARE: Cumpărați de la un dealer, cu garanție, numai exemplare cu istoric complet de service, deținute de proprietari serioși. Sub pragul de 25.000 de euro, cele mai multe oferte sunt de o calitate îndoielnică.
Plusuri
Imagine, manevrabilitate și performanțe.
Minusuri
Cheltuieli imprevizibile cu versiunile ieftine ale lui 996.

Verdict
Rapoartele TÜV oferă informații valoroase în cazul în care intenționați să achiziționați o mașină la mâna a doua. Cu atenție și puțină cercetare, poți să achiziționezi mașina visurilor tale și să faci și o economie importantă . Dar, nu uita, istoricul de service este sfânt. Nu cumpăra o mașină până nu a fost verificată de specialiști. Un chilipir s-ar putea dovedi o gaură mare în bugetul familiei.

    Andrei Suciu says:

    pe mobile.de nu am gasit nici un GLK sub 40k euro.

    de unde ati scos 20.000???? aberatii

Adaugă un comentariu