UniCredit Leasing a demarat cel de-al cincilea său sezon în motorsportul românesc

UniCredit Leasing a demarat deja cel de-al cincilea sezon al său în motorsportul românesc. Odată cu acesta, echipa s-a mărit și este compusă din patru echipaje.

Cel mai nou membru al UniCredit Leasing Motorsport Team este Cristiana Oprea, pilotul-partener al Revistei Auto Bild România. Cristiana va alerga cu un Peugeot 208 R2, despre care cititorii fideli ai revistei noastre știu deja. În dreapta Cristianei va fi jurnalistul auto Cornel Șocariciu, fostul nostru coleg, care a îmbrățișat de mai multe ori rolul de copilot de-a lungul carierei sale în motorsport.

Cristiana Oprea a pus la cale un sezon competițional complex, care include participări în Trofeul Balcanic FIA ERT, în Campionatul Național de Raliuri (CNRB), precum și la anumite etape de viteză în coastă (CNVC) și în Campionatul Național de Super Rally.

Pentru prima oară, România are un echipaj feminin la Campionatul European de Raliuri

Implicarea UniCredit Leasing în povestea mea a fost pasul determinant pentru a putea începe un nou capitol în acest sezon: trecerea la o nouă mașină de concurs, mai performantă și cu omologare internațională, care îmi va permite să continui participările la etapele europene de raliu. Mă bucur să fac parte din echipă alături de piloți care și-au arătat susținerea pentru conceptul Femei în Motorsport și a căror activitate în motorsport m-a inspirat să îmi continui drumul spre performanță. Eu și copilotul meu, Cornel Șocariciu, suntem onorați de încrederea acordată și suntem pregătiți să muncim pentru a progresa de la o competiție la alta, a declarat Cristiana Oprea, pilot UniCredit Leasing Motorsport Team.

România a obținut argintul la Rally din Roma Capitale! Oprea și Hațegan, locul 2 la ERC Ladies

Ceilalți piloți din componența UniCredit Leasing Motorsport Team sunt Mihai Leu, Adi Teslovan și Alexandra Teslovan, fiica pilotului despre care ați citit adesea în revista Auto Bild România și nu numai.

Sezonul competițional 2021 a fost deschis pentru echipa UniCredit Leasing Motorsport de participarea lui Adi Teslovan împreună cu Vajk Imre Cseh la Raliul Brașovului. Cei doi au alergat cu o mașină de competiție nouă pentru ei, un Mitsubishi Lancer Evolution X, care se încadrează la grupa RC2. Încă de la etapa de debut cu noua mașină de competiție, Adi Teslovan a venit acasă cu locul doi la clasă.

Adi Teslovan debutează în clasa RC2N cu locul doi la Raliul Brașovului

Mihai Leu a alergat, la rândul său, în competiția inaugurală a sezonului 2021 a Campionatului Național de Viteză în Coastă. Fostul campion mondial la box a reușit să obțină cel mai bun timp pe traseul de la Cheile Grădiștei la clasa sa și a fost al doilea în clasamentul general, ceea ce reprezintă un rezultat excelent. Sportivul din Hunedoara a fost desemnat King of the Hill datorită faptului că a avut cel mai bun timp de-a lungul întregului weekend în care s-a derulat competiția.

Cel mai tânăr membru al echipei UniCredit Leasing Motorsport are 14 ani împliniți și se poate mândri cu faptul că a devenit campioană națională la Super Slalom în 2019. Vorbim despre Alexandra Teslovan, fiica lui Adi Teslovan, iar ea va alerga cu un Renault Twingo RS R1 la etapele Rally Cross Sibiu, unde se derulează campionatul de slalom paralel. Acesta din urmă este o rampă de lansare în Campionatul Național de Raliuri, unde mulți piloți și-au demonstrat abilitățile și au ajuns apoi să alerge în CNR.

Sunt extrem de bucuroasă că la doar 14 ani pot participa în două campionate susținută de niște parteneri puternici. Mai mult, să fac parte dintr-o echipă cu tatăl meu și cu Mihai Leu sau Cristiana Oprea este incredibil. Îmi doresc să învăț cât mai mult de la fiecare participare și să fiu din ce în ce mai bună,‘ a detaliat Alexandra Teslovan, pilot UniCredit Leasing Motorsport Team.

Am alergat cu MINI Cooper SE în ultima etapă CNSS 2020

Adaugă un comentariu