Porsche Cayman GT4 Clubsport Rallye Concept deschide Raliul Germaniei

Porsche Cayman GT4 Clubsport Rallye Concept a fost anunțat oficial drept mașina de deschidere a Raliului Germaniei.

Vorbim despre un prototip bazat pe Cayman GT4 Clubsport, care a fost optimizat pentru a concura în orice raliu derulat pe asfalt sau chiar și pe macadam. Cel mai probabil, Porsche examinează varianta dezvoltării unui model de competiție pe care să-l ofere clienților interesați de raliuri, dar aceste detalii nu au fost exprimate până la capăt de oficialii mărcii, care au preferat doar să ne spună cine va fi pilotul ales să conducă acest model – Romain Dumas.

El este același pilot care a stabilit un nou record la Pikes Peak și ar putea să le ofere celor de pe margine un spectacol pe cinste din moment ce nu va alerga în competiție. Dumas este așteptat să le ofere și celor de la Porsche date despre cum s-a comportat Cayman GT4 Clubsport Rallye, iar părerea sa contează având în vedere experiența în motorsport cu care se poate mândri acest pilot. Ultima parte a fost deja anunțată de cei de la Porsche.

Varianta de competiție a lui Porsche 718 Cayman GT4 Clubsport Rallye ar trebui să fie prezentată în 2019 și ar putea să fie utilizată în clasa FIA R-GT a Campionatului Mondial de Raliuri. Modelul de bază oferă 385 CP și are un motor boxer cu șase cilindri, de 3.8 litri. Varianta Rallye are lumini auxiliare, un rollcage, sistem de stingere a incendiilor, scaune și centuri de competiție, scuturi de protecție pentru transmisie și motor și jante cu anvelope specifice pentru motorsport.

Michael ar fi mândru! Prima victorie pentru fiul său, Mick Schumacher

Mercedes-Benz G500 4×4² personalizat pe gustul unei vedete americane

Mesaj politic publicat pe o populară aplicație de navigație

Iată de ce nu trebuie să intri cu mașina pe plajă

Mesaj jignitor de la purtătorul de cuvânt al Brigăzii de Poliție Rutieră

Adaugă un comentariu