Accident în București! Daună totală pentru un Lambo de peste 200.000 de euro

Un Lamborghini Urus își găsește sfârșitul pe străzile din Capitală în urma unui accident serios petrecut în cartierul Ferentari.

Citește și:

Acest accident ne pune pe gânduri: șoferul a avut noroc sau ghinion? (Video)

Ai accident și rămâi fără mașină? Iată ce obligație va avea asiguratorul

Un accident cumplit a avut loc aseară în București, în urma căruia un Lamborghini Urus a fost făcut praf. Încă nu se știu informații despre starea victimelor.

Pe grupul de Facebook dedicat informațiilor de trafic din București și Ilfov au apărut aseară două imagini în care se pot vedea un Lamborghini Urus și un BMW Seria 3 (E46) șifonate serios în urma a ceea ce pare un accident care a implicat în mod direct ambele mașini.

Accident în București! Daună totală pentru un Lambo de peste 200.000 de euro

Descrierea oferită de utilizatorul care a postat imaginile s-a rezumat la menționarea intersecției unde a avut loc nefericitul eveniment (străzile Bachus și Prelungirea Ferentari) fără a detalia cauzele, numărul de mașini implicate sau numărul de persoane rănite în urma accidentului. Având în vedere poziționarea mașinilor și avariile pe care le-au suferit acestea, prima ipoteză pentru producerea accidentului ar fi neacordarea de prioritate.

Martori de la fața locului au spus că unul dintre pasagerii din Lamborghini prezintă răni serioase, însă această informație nu este deocamdată confirmată din surse oficiale. Vom reveni cu detalii pe măsură ce acestea vor fi publicate oficial.

Acesta este al doilea incident din București din ultimele trei luni în care una dintre mașinile implicate este un Lamborghini Urus. În mod accidental, și în cazul accidentului anterior cealaltă mașină implicată este tot un BMW, de data aceasta un Seria 5 (E61). Din fericire, atunci toți pasagerii au scăpat teferi, cu doar câteva contuzii și o sperietură zdravănă. Contextul producerii acelui accident a fost neacordarea de prioritate din partea șoferului din Lamborghini, care a ocolit o coloană și a acroșat autoturismul BMW.

Accident în București! Daună totală pentru un Lambo de peste 200.000 de euro

Judecând după deformările pe care Urus le-a suferit, este puțin probabil ca mașina să mai poată fi reparată. Urus este primul SUV al Lamborghini, o mașină de familie cu motor V8 cu 650 CP, tracțiune integrală și sprint 0-100 km/h în 3,6 secunde. Prețul de pornire pentru Urus în România este 206.000 de euro (cu TVA inclus).

    miau says:

    bmw e seria 3 e46

Adaugă un comentariu