Cei mai de treabă polițiști sunt în Galați. Ce cadou le-au făcut șoferilor (VIDEO)

Polițiștii din Galați au ieșit pe străzi de 9 Martie, pentru a împărți cadouri șoferilor astfel încât să poată bea liniștiți cu ocazia celor 40 de Mucenici.

Citește și:

„Zbura’ prea jos pe autostrada Bucureşti-Ploieşti

Polițiști cu frică de coronavirus: cum reacționează când află de unde vii (VIDEO)

Need For Speed cu autocare, în viața reală: depășiri extreme pe bandă rulantă (VIDEO)

Tribunalul București a dispus arestarea preventivă pentru Mario Iorgulescu

S-a bucurat că a luat permisul până s-a aruncat cu mașina în râu (VIDEO)

Probabil că nu mai surprinde pe nimeni surprizele polițiștilor pentru șoferițe cu ocazia zilei de 8 Martie: genericul buchet de flori. Însă de cadouri pentru bărbați — și aici nu ne referim la amenzi, ci chiar la mici atenții — nu prea ți-e dat să auzi. Poliția Galați vrea să schimbe asta, așa că de Sfinții 40 de mucenici, a întreprins o acțiune inedită.

Polițiștii au ieșit pe străzi și au oprit șoferi, pentru a le da cadou un voucher de călătorie gratis cu taxiul. Acesta a fost valabil doar pentru data de 9 Martie, și în limita unei curse care să nu depășească 20 de lei — suficient până și pentru a străbate municipiul cu taxiul, spun polițiștii.

„Acțiunea de astăzi face parte dintr-o serie întreagă de evenimente pe care ne propunem să le organizăm anul acesta, cu scopul de a preveni producerea de accidente soldate cu victime. Acesta este obiectivul nostru principal, să avem cât mai puține accidente cu moți și răniți. Am ales data de 9 Martie pentru a organiza acțiunea de conștientizare a conducătorilor auto cu privire la pericolul pe care îl reprezintă conducerea sub influența alcoolului întrucât, în mod tradițional, în această zi bărbații beau cele 40 de pahare cu ocazia praznicului Sfinților 40 de mucenici,’ a declarat subcomisarul Ionuț Rusu, șeful Biroului Poliției Rutiere Galați, citat de Mediafax.

Adaugă un comentariu