Need For Speed cu autocare, în viața reală: depășiri extreme pe bandă rulantă (VIDEO)

Sunt șoferi de TIR sau autobuz care forțează depășiri. Apoi sunt șoferii aceștia, pentru care viața sau riscurile par să nu însemne nimic. Clipul ăsta o să-ți dea palpitații.

Citește și:

O depășire pe Valea Oltului ne arată de ce trebuie introduse pedepse mai dure (VIDEO)

Pentru această depăşire a primit 2 ani de închisoare cu executare. Dar pe internet foarte mulţi îl apără

Este un miracol că această depășire nu s-a transformat într-un carnagiu (VIDEO)

Reacția unui șofer după o depășire sinucigașă: „Da, îl omoram pe ăla, care-i problema?’ (VIDEO)

Depășirea neregulamentară te lasă fără permis pentru 90 de zile

Nu știm dacă așa se circulă în Bangladesh — țara unde a fost înregistrat clipul de mai jos — sau dacă acest șofer de autocar este un caz izolat, dar rar ni s-a întâmplat să transpirăm în palme uitându-ne la un filmuleț cu autobuze. Pe canalul de YouTube unde am găsit acest video sunt și altele, similare, deci s-ar putea ca fix așa să se circule în Bangladesh.

Titlul — „Aceasta este cea mai bună depășire pe care ați văzut-o vreodată’ — pare să ne indice că acest comportament rutier este cumva rost de mândrie în Bangladesh. A, da, și faptul că celelalte autocare — așa cum o să vedeți mai jos — se „înscriu’ în genul acesta de întreceri ad-hoc. Toți au pasageri.

În cazul în care te întrebi câți oameni mor anual în accidente rutiere în țara asta cu întreceri de autobuze… Ei bine, în 2019 s-au înregistrat 5.227 de decese, cu 718 mai mult decât în 2018. Bangladesh are 170 de milioane de locuitori. Prin comparație, în România în 2018 au fost înregistrate circa 1.800 de decese. România are mai puțin de 20 de milioane de locuitori.

Adaugă un comentariu