Polițiști cu frică de coronavirus: cum reacționează când află de unde vii (VIDEO)

Coronavirusul a ajuns în Europa, iar autoritățile iau măsuri drastice pentru a încetini extinderea acestuia. Dar nu și acești polițiști maghiari…

Citește și:

Un gălățean a „împușcat’ trei dosare penale dintr-un foc. Iată de ce a fugit de poliție

Polițist, despre Daciile ruginite de la Rutieră: „Poate dă domnul și ni le schimbă…’ (VIDEO)

Acțiune de amploare a Poliției: sute de permise reținute și amenzi de milioane de lei

MAI: polițiștii rutieri vor purta camere video, pentru a elimina abuzurile

Cea mai lentă urmărire din România se termină cu împușcături. De ce fugea șoferul urmărit (VIDEO)

Epidemia COVID-19 a trecut de mult granițele Asiei și a ajuns în Europa, țara cea mai afectată fiind Italia. La momentul scrierii acestui articol, în peninsulă se înregistrau 7.375 de cazuri de persoane infectate și 366 de decese cauzate de această viroză.

România este o foarte posibilă următoare destinație pentru coronavirus, având în vedere numărul mare de români care locuiesc în Italia și care acum își grăbesc venirea în țară, de frica unei carantine generale a Italiei.

Unii dintre ei depun eforturi de a păcăli autoritățile italiene: dacă zborurile — din orașul în care sunt — către România au fost anulate, își rezervă bilet de avion din alt oraș. Până acum, în România au fost confiscate 15 cazuri de coronavirus.

Și în timp ce în China autoritățile iau măsuri extreme în cazul controalelor vamale, polițiștii maghari sunt la capătul opus, așa cum ne arată clipul postat de un șofer de TIR pe grupul de Facebook Șoferi Profesioniști.

Acesta este abordat de o patrulă de poliție și tras pe dreapta, pentru un control. Lucrurile își urmează mersul obișnuit până în momentul în care aceștia alfă că șoferul vine din Milano, Italia, moment în care încheie abrupt controlul, fără nicio altă explicație.

Autorul clipului încheie filmarea cu o replică amuzantă: „Când te oprește poliția în Ungaria, tot ce trebuie să faci este să spui că vii de la Milano!’

Adaugă un comentariu