Polițist, despre Daciile ruginite de la Rutieră: „Poate dă domnul și ni le schimbă…” (VIDEO)

Un cetățean ceartă polițistul de la Rutieră pentru modul în care arată speciala Poliției. Polițistul asista personalul RAR la controale tehnice de rutină.

Citește și:

Acțiune de amploare a Poliției: sute de permise reținute și amenzi de milioane de lei

19 polițiști, prinși cu mita-n sac. Iată ce pedepse au primit aceștia

MAI: polițiștii rutieri vor purta camere video, pentru a elimina abuzurile

Autospecială radar a Poliției, băgată în șanț de un botoșănean turmentat

Polițist local „iartă’ un angajat al Primăriei. Ce a făcut acesta mai demult (VIDEO)

Un cetățean din Moinești, județul Bacău, a filmat modul jalnic în care arată mașina de patrulă a Poliției Rutiere din oraș, în contextul în care polițiștii veniți cu aceasta asistau personalul RAR în controale tehnice de rutină.

Acesta a început, în live-ul postat pe Facebook, prin a-i acuza pe polițiști de ipocrizie: „Nu știu cum nu le e rușine polițiștilor să oprească cetățenii…’. Autorul clipului se apropie de mașina Poliției și începe să filmeze în detaliu caroseria mâncată de rugină. „Nu vă e rușine să opriți cetățeni cu mașina asta?’ întreabă bărbatul pe polițistul care s-a sesizat. „Uite, nu mi-e rușine’, răspunde polițistul, după care continuă, cu o tonalitate scăzută: „Poate dă Dumnezeu și ni le schimbă…’

Mașinile de poliție sunt vechi, lucru recunoscut și de președintele SNPPC Dumitru Coarnă, citat de Digi24: „Domnul Vela a văzut imaginile astea? Sistemul ne pune în situații extrem de delicate. Trebuie să constatăm contravenții acolo unde avem probleme noi. Mașinile astea sunt pericol public. Problema nu e la Bacău. E la București. Ce este la Bacău este în toată țara. Avem peste 15.000 de autoturisme care trebuiau casate din 2016. Avem autoturisme din dotare din 2006. Sunt uzate fizic și moral. Pe bună dreptate cetățeanul a atras atenția. Trebuia recompensat acest om pentru că a scos în evidență un factor obiectiv. Nu agentul de poliție are vină că are o mașină care practic este pericol pentru siguranța publică. Au cumpărat BMW Seria 7 pentru Camera Deputaților din banii Poliției’, se plânge acesta.

Adaugă un comentariu