Cea mai lentă urmărire din România se termină cu împușcături. De ce fugea șoferul urmărit (VIDEO)

Un șofer din Suceava a încercat cu orice preț să evite un control de rutină, așa că a dat cu spatele mai bine de un kilometru, în ciuda faptului că poliția deja era în urmărirea lui.

Citește și:

GTA: Timișoara City – Urmărire incredibilă, cu focuri de armă și 150 km/h în oraș

Un gălățean a „împușcat’ trei dosare penale dintr-un foc. Iată de ce a fugit de poliție

Polițist, despre Daciile ruginite de la Rutieră: „Poate dă domnul și ni le schimbă…’ (VIDEO)

MAI: polițiștii rutieri vor purta camere video, pentru a elimina abuzurile

Șef de poliție prins beat la volan s-a pensionat prematur. Dosar penal în lucru

Un incident ciudat a avut loc la începutul săptămânii în localitatea suceveană Capu Codrului, unde polițiștii de Investigare a Criminalității Economice – Biroul Fraude Vamale – au organizat o acțiune pentru a intercepta un transport fraudulos de bunuri.

În cadrul acestei acțiuni a fost oprită autoutilitara vizată, al cărei șofer a încercat să scape de control prin… mersul cu spatele. După mai bine de un kilometru de la începerea urmăririi, polițiștii s-au văzut nevoiți să folosească armele din dotare. După câteva focuri de armă de avertisment, aceștia au țintit spre anvelopele autoutilitarei. Astfel, suspectul nu a mai putut continua deplasarea și a acroșat gardul unei locuințe.

Pontul primit de polițiști s-a dovedit adevărat: dubița era plină cu două milioane de țigarete de proveniență extra-comunitară. În urma verificărilor, s-a constatat și că autoutilitara care transporta bunurile fusese radiată din circulație de mai bine de un an (mai precis, de la finalul lui Decembrie 2018). Plăcuțele de înmatriculare ale autoturismului erau însă valabile, dar asociate, firește, altui autovehicul.

Șoferul de 26 de ani care se afla la volanul autoutilitarei a fost reținut și pus în arestul IPS Suceava.

Adaugă un comentariu