GTA: Timișoara City – Urmărire incredibilă, cu focuri de armă și 150 km/h în oraș

Străzile Timișoarei s-au transformat aseară, 9 aprilie, în harta unui joc din seria GTA (Grand Theft Auto). În loc să oprească la semnalele polițiștilor, un șofer în vârstă de 26 de ani a accelerat și a dat startul unei curse nebune care s-a întins pe 30 km.

Totul a pornit de la faptul că șoferul circula pe timp de noapte cu farurile stinse, iar un echipaj de Poliție i-a solicitat să tragă pe dreapta. În loc să încetinească, bărbatul aflat la volanul unui Ford Fiesta a accelerat, făcând tot posibilul să se distanțeze de oamenii legii. Aceștia au chemat întăriri, astfel că pe urmele șoferului teribilist a pornit o întreagă coloană de autospeciale.

Urmărirea s-a petrecut și pe străzile principale ale Timișoarei, dar și pe Șoseaua de Centură, pe o distanță totală de 30 km. În unele momente, tânărul a condus chiar cu 150 km/h, iar agenții au tras zeci de focuri de armă înspre mașina acestuia pentru a-l forța să oprească.

Deși gloanțele i-au străpuns portbagajul, roata față-dreapta și i-au spart complet luneta, fugarul a rămas optimist și și-a văzut mai departe de drum. Dacă nu ar fi efectuat un viraj greșit, într-adevăr ar fi continuat mult și bine.

Urmărire nebună în Timișoara – Cum s-a încheiat?

 

Citește și:

VIDEO – Polițist român, filmat în timp ce conduce cu piciorul

Mărturisirile lui James May – De ce a fost tentat să-l ucidă pe Jeremy Clarkson

Cum arată Ford Puma, al doilea SUV produs la Craiova?

Șofer de „WOLZVAGIN, invitat la Poliția Locală printr-un mesaj jenant

Țara în care 7 din 10 șoferi regretă că și-au cumpărat o mașină electrică

Claudiu Manda a rămas fără permis – Senatorul PSD circula cu 125 km/h în localitate

 

S-a întâmplat, însă, ca șoferul să piardă controlul volanului și să se ciocnească de una dintre mașinile Poliției. Abia atunci au reușit oamenii legii să intervină, scoțându-l din mașină și imobilizându-l.

Ulterior, Poliția a descoperit motivul pentru care tânărul de 26 de ani refuzase să oprească: nu avea permis de conducere. Analizele au demonstrat că bărbatul nu se afla nici sub influența alcoolului, nici a stupefiantelor.

 

Sursa foto: captură ecran digi24.ro

Adaugă un comentariu