S-au schimbat regulile de circulație lângă Aeroportul Otopeni – Cine are prioritate de acum încolo

Șoferii care vor circula în apropiere de Aeroportul Internațional Henri Coandă (Otopeni) trebuie să fie extrem de atenți la indicatoarele rutiere, începând de luni. Regulile de circulație au fost schimbate radical, în sensul că prioritatea de trecere a fost inversată într-o intersecție.

CNAB (Compania Naţională Aeroporturi Bucureşti) a anunțat schimbări importante în circulația rutieră din zona Aeroportului Otopeni, din cauza unor lucrări desfășurate de CFR.

Începând de luni, 2 septembrie, orele 12:00, se schimbă prioritatea de circulaţie în actualul sens giratoriu de la ieşirea din aeroport, prioritate urmând să aibă autovehiculele care părăsesc zona aeroportului’, au anunțat reprezentanții CNAB.

 

Citește și:

Noul examen medical obligatoriu pentru șoferi: Nu-l treci, nu iei permisul

Poliția nu vrea să știi asta: când poate deveni nul un proces-verbal completat de Poliţia Rutieră

 

„Recomandăm conducătorilor auto care se deplasează în zonă să acorde atenţie sporită semnelor de circulaţie amplasate şi semnalelor agenţilor de la poliţia rutieră. Precizăm faptul că măsurile anunţate au fost luate pentru siguranţa pasagerilor, cărora le cerem scuze pentru disconfortul creat‘, adaugă oficialii instituției.

Situația se datorează unor lucrări desfășurate de CFR în zona respectivă, în vederea realizării unei legături feroviare între Gara de Nord și aeroportul Henri Coandă (Otopeni).

 

Sursa: Mediafax

Adaugă un comentariu