Angajări la Renault România: sute de posturi disponibile

Groupe Renault România a anunţat că are 300 de posturi disponibile şi caută doritori să se angajeze în activităţile de cercetare-dezvoltare, servicii de business, fabricaţie, achiziţie şi în departamentul financiar.

INCREDIBIL! Ambasada SUA caută șofer! Ce SALARIU oferă românilor!

NICIODATĂ să nu cumperi o mașină second-hand fără să verifici ASTA!

‘Timp de două zile (20, 21 octombrie), echipele de Resurse Umane ale Groupe Renault România invită pasionaţii domeniului auto la cel mai mare târg de carieră, Angajatori de Top, desfăşurat la Bucureşti. Candidaţii au şansa unui prim interviu chiar în stand cu specialişti ai companiei, în funcţie de postul vizat’, a anunţat vineri grupul într-un comunicat.

Nu ai ASTA în mașină mereu? AMENDĂ 525 DE LEI!

De ce nu trebuie să cumperi o mașină adusă din Germania – UN EXEMPLU PERFECT

Posturile oferite de Renault România sunt disponibile în oraşele Bucureşti, Titu şi Mioveni.

BREAKING NEWS! O țară de lângă România interzice mașinile pe benzină și motorină!

Jumătate dintre șoferi fac această GREȘEALĂ ILEGALĂ! Tu o faci?

Din 2019 viitorul sediu unic Renault Bucharest Connected (RBC) va fi pe strada Preciziei nr. 3G, aproape de mijloace de transport (metrou, autobuz), dar şi de celelalte entităţi ale Grupului Renault România : Centrul Tehnic Titu şi uzinele de la Mioveni, ceea ce va facilita deplasările angajaţilor la şi de la locul de muncă. Clădirea RBC, P+7, va fi construită pe o suprafaţă de 47.000 m² (40.000 m² prima clădire şi 7.000 m², a doua clădire) şi este încadrată în Clasa A, respectând normele de calitate de top pentru acest tip de construcţie. RBC va avea în dotare showroom pentru vehiculele Groupe Renault, 1000 de locuri de parcare, un amfiteatru cu capacitate de 350 de locuri destinat evenimentelor interne şi externe, restaurant, cabinet medical, infrastructură informatică.

Adaugă un comentariu