România: Aparatul radar al Poliției Rutiere a înregistrat doi cai care pășteau cu peste 100 km/h

Toată lumea știe că aparatele radar mai dau greș din când în când, însă întâmplarea aceasta nu are cum să nu treacă neobservată. O șoferiță din Iași a reușit să-și recâștige permisul de conducere în instanța pe baza unor imagini surprinse chiar de aparatul radar al Poliției Rutiere.

Înregistrările au indicat 3 viteze diferite la intervale de doar câteva fracțiuni de secundă. Ba mai mult, judecătorii au anulat sancțiunea după ce același aparat radar a surprins doi cai care pășteau cu 104 km/h.

CODUL RUTIER s-a MODIFICAT! Ce trebuia să facem încă din 2 septembrie!

Detalii șocante despre MICHAEL SCHUMACHER. Cum a ajuns să arate fostul pilot de Formula 1

aparat radar cai

„Chiar dacă este hazliu, caii respectivi staţionau, stăteau pe loc, păşteau. Iar aparatul radar indică 104 kilometri la oră, ceea ce este imposibil, indiferent că erau cai sau orice altceva, atât timp cât nu era niciun obiect în mişcare, nu are cum să arate 104 kilometri la oră’, a declarat Bogdan Muraru, avocat.

Așa cum probabil ați intuit, șoferița s-a ales cu permisul suspendat pentru că circula cu o viteză mai mare decât limita pe sectorul de drum cu pricina. Aceasta a făcut contestație, lucru care a scos la iveală înregistrările de pe aparatul radar.

Adio permis în format fizic! Ce le vom arăta polițiștilor!

N-A MAI SUPORTAT și A RĂZBUNAT MII DE OAMENI! “Vrei să mă dau jos la tine?”

Motorina se scumpeşte de la o zi la alta, dar uite ce urmează

Martorii de bord – Peste 60 de semne explicate

În afara cailor care pășteau cu 104 km/h, una dintre casele pe lângă care a trecut echipajul era înregistrată cu 79 km/h. După cum probabil ați intuit, echipajul nu a calibrat corect aparatul radar.

„El ia mai multe cadre şi se autoreglează singur, îşi face calculele, înţelegeţi?! Ei probabil n-au făcut lucrul acesta şi atunci nu indica corect. Asta este ideea, vă spun în proporţie de 99 la sută’, a adăugat același avocat.

„Prima oară autoturismul a fost surprins în interiorul aceleiaşi secunde cu viteza de 101 kilometri la oră, ulterior la diferenţe de câteva sutimi de secundă cu 61 de kilometri, pentru ca ulterior în cadrul aceleiaşi secunde să fie surprins cu 91 la oră’, încheie avocatul Bogdan Muraru.

Via | Digi24

Adaugă un comentariu