Autoritățile engleze plătesc parcarea BMW-ului unui interlop care ar trebui să se afle după gratii

Cazul unui interlop român a ajuns în atenția autorităților din Marea Britanie. Adrian Preda a fost condamnat la 9 ani şi jumătate de închisoare, dar a fugit din România în Marea Britanie pentru a scăpa de puşcărie.

Presa britanică a scris despre cazul lui Adrian Lucian Preda care poate sta în Regat din cauza condiţiilor din închisorile româneşti, care încalcă drepturile omului.

DECIZIE fără precedent în Bulgaria! Va afecta sute de mii de ȘOFERI români

ATENȚEI! DISPARE MARJA DE VITEZĂ! Dacă conduci ca până acum, riști să iei amendă!

Ba mai mult, Adrian Preda are şi dreptul de a-şi parca maşina de 60.000 de lire în faţa instanţei, drept pentru care cetăţenii plătesc 56 de lire. Deputatul Tim Loughton consideră că această hotărâre face instanţele de judecată britanice de râs în toată Europa: “Această decizie face instanţele noastre de judecată de tot râsul în faţa Europei. Cum este posibil să fie corect ca un condamnat pentru tentativă de omor, care se ascunde de România, să fie acum liber să umble pe străzile din Marea Britanie, pe baza îngrijorării unui judecător cu privire la lipsa confortului din închisorile româneşti”.

Conducerea pe autostradă: Cele mai importante 5 sfaturi

Incredibil! Cum se fură la pompele din România când angajatul benzinăriei îi spune șoferului: Pot să vă ajut?’

Adrian Lucian Preda a fost condamnat la nouă ani şi jumătate de închisoare în România, pentru tentativă de omor, şantaj şi crimă organizată.

Foto: dailymail.co.uk

Adaugă un comentariu

Articole similare