Circulația pe Autostrada A1 a fost blocată în apropiere de Sibiu

Autostrada A 1 a fost blocată pe sensul Sebeș – Sibiu în urma unui accident. O coliziune dintre două TIRuri a blocat ambele sensuri preț de minute bune.

Aparent, conducătorul de la volanul unui ansamblu TIR care mergea spre Sibiu a intrat în coliziune cu glisiera mediană. Aceasta l-a încetinit, dar nu suficient de mult încât să nu ajungă pe contrasens. Odată ajuns pe sensul opus de circulație, TIRul a acroșat un alt ansamblu TIR, care era condus regulamentar.

O persoană a fost rănită în urma impactului, dar partea bună este că nu au existat victime. Reprezentanții IPJ Sibiu nu au precizat dacă șoferii au fost testați cu aparatul etilotest, dar este foarte probabil ca acest accident să fi fost cauzat de oboseală și nu de consumul de alcool.

 

Citește și:

Sicrie pe roți: mii de mașini din România prezintă pericol iminent de accidente

Nu mai plătim taxă de pod când mergem la mare

Românii cumpără pe încredere mașini second hand: doar 15% le verifică în service

Cât costă la noi cea mai puternică Dacie din istorie!

Noi taxe pentru șoferii care conduc în București

Camerele CNAIR, folosite în regim de radar? Răspunsul oficial al instituției

 

Circulația a fost restricționată odată ce au sosit polițiștii, care au decis să le permită șoferilor blocați în zonă să treacă pe banda unu și pe banda de urgență în cazul sensului Sebeș-Sibiu. Cât despre șoferii care mergeau spre Sebeș, aceștia au fost deviați la kilometrul 254, ieșirea Ocna, ca apoi să fie direcționați spre DN1 – Săliște.

Foto: IPJ Sibiu

Adaugă un comentariu