Black Friday 2017: care sunt cele mai tentante oferte din domeniul auto

Black Friday 2017  va fi un eveniment spectaculos la capitolul reduceri: mii de produse din domeniul auto vor avea prețuri reduse chiar și cu 5o de procente.

Black Friday 2017: cum sună o reducere de 17.000 euro la un BMW X5?

Oferta unica! Casa din Popești Leordeni pentru care primești GRATUIT un BMW de 40.000 DE EURO!

eMAG, principalul jucător în retail-ul online din România, va avea și în acest an oferte interesante. eMAG a pregătit pentru Black Friday 2017 oferte auto cu autoturisme BMW, Jeep, Land Rover, Jaguar, Toyota, Alfa Romeo, Ford, Abarth, Mercedes, Fiat și Hyundai, dar și motociclete cu preţuri cuprinse între 7000 şi 180.000 de euro, reducerile fiind în unele cazuri şi de 50%, după cum a declarat CEO-ul eMAG, Iulian Stanciu, în cadrul unei conferinţe de presă.

E România! O ambulanță privată transportă un pacient cu ușile larg deschise

Speranţe pentru Schumacher: familia anticipează o recuperare medicală miraculoasă

Tot de la Emag vine o veste bună și pentru cei care vânează cele mai bune oferte la pneuri: vor fi nu mai puțin de 25.000 de anvelope scoase la vânzare cu preț redus.

Camerele video dedicate pentru utilizare auto vor avea prețuri foarte bune, precum și accesoriile necesare telefoanelor mobile pentru utilizarea acestora la bordul mașinilor.

Ministrul de Interne a fost amendat' de poliţistul Marian Godină

Benzina premium a ajuns la 6 lei pe litru

Magazinele specializate în vânzarea pieselor auto vor avea promoții de Black Friday 2017  așa că e bine să vă treziți de dimineață dacă vreți să prindeți cele mai bune oferte. Și mai mulți producători de pneuri au anunțat că vor participa în acest an la acest eveniment de vânzări.

Şi Autovit.ro participă la această ediție de Black Friday, vineri, 17 noiembrie. Campania din acest an vine cu peste 100 de oferte de la dealerii parteneri Autovit.ro, cu reduceri de până la 40% pentru cele mai căutate modele de autoturisme.

Reducerile oferite ajung până la 40%, iar mașinile incluse în ofertă au prețuri cuprinse între 8.000 și 100.000 de euro, au un număr maxim de 130.000 km și istoric de service și au fost fabricate în perioada 2012 – 2017.

Black Friday 2017 începe în dimineaţa zilei de 17 noiembrie.

Şi Altex are în oferte autoturisme pentru Black Friday 2017. Cele mai mari reduceri sunt la maşinile din clasa premium şi pot ajunge în cazul unui BMW X5 până la 97.480 lei.

La Black Friday 2016 eMAG și evoMag au pus la dispoziția românilor oferte speciale din domeniul auto.

Adaugă un comentariu