BMW X5 este disponibil în România

BMW X5 este disponibil pentru comandă pe piața din România. Noua generație a modelului german a fost prezentată public la începutul lunii iunie.

Noul X5 va debuta public în cadrul Salonului Auto de la Paris, organizat în septembrie, dar modelul poate fi comandat deja în România. Trei variante de motorizare sunt disponibile în gamă, iar cea mai accesibilă vine cu 265 CP. Există un singur motor alimentat cu benzină în ofertă la momentul debutului, acesta oferind 340 CP, dar cel mai performant X5 oferit la momentul lansării este M50d, care vine cu un diesel de 400 CP.

Pentru prima dată, BMW X5 este oferit și în compania unui pachet off-road, acesta costând aproape 3.000 de euro. O altă premieră în gamă este oferirea unui sistem de direcție integrală și disponibilitatea jantelor de aliaj cu o diagonală cuprinsă între 18 și 22 de inch.

Cel mai accesibil BMW X5 oferit în România are un preț de pornire de 69.344 euro cu TVA inclus. Varianta alimentată cu benzină pleacă de la 70.831 de euro cu TVA inclus. Între timp, cel mai scump X5 oferit la momentul lansării este M50d, care pornește de la 92.582 euro cu TVA inclus. Această gamă este așteptată să primească și o variantă M, la fel ca predecesoarea, dar și o versiune hibridă plug-in. Ambele vor debuta ulterior în oferta BMW X5.

BMW Seria 3 G20: detalii despre noua generație

BMW investește un miliard de euro într-o nouă fabrică în Ungaria

BMW M2 Competition este disponibil și în România

BMW M Performance – cu adevărat doar pentru pasionaţi

BMW va rechema în service aproximativ 324.000 de vehicule

Proiectul de artă Blue Hero' a fost lansat în prezenţa fondatorului diviziei BMW M

 

Adaugă un comentariu