București, orașul în care ai cele mai mari șanse să faci accident

Statistica Direcției Regim Permise de Conducere și Înmatriculare a Vehiculelor (DRPCIV) arată că în București erau 1,253 milioane de mașini înregistrate până în octombrie 2017. Astfel, nu e de mirare că aici șoferii au cele mai mari șanse de a fi implicați într-un accident de circulație.

Statisticile arată că cele mai mari şanse să fie implicaţi într-un accident le au locuitorii Capitalei. Cu alte cuvinte, din 100 de maşini care circulă în mod regulat pe străzile Capitalei, şapte sunt lovite cel puţin odată pe an.

Șoferul unei firme de salubritate depășește pe contrasens cu girofarul pornit și atacă ceilalți șoferi cu bâta

Oferta unica! Casa din Popești Leordeni pentru care primești GRATUIT un BMW de 40.000 DE EURO!

Alte orașe unde șansele de producere ale unui accident sunt la fel de mari sunt Constanța și Iași. În aceste două oraşe, şase din 100 de maşini vor ajunge la service în urma unui accident sau a unei tamponări, scrie observator.tv.

Câte mașini sunt în București?

La nivel național pentru anul 2016 sunt înregistrate 7.010.608 din care 5,47 de milioane (78%) erau autoturisme. Statistic în Bucureşti sunt înregistrate aproximativ 18% din totalul maşinilor înmatriculate în România.

Câte accidente sunt pe zi în București?

Companiile de asigurari au calculat o medie a numărului de accidente care au loc in Bucuresti într-o zi normală. Sunt în jur de 50. Numărul accidentelor crește cu până la 250 în zilele cu ploi sau ninsori.

De la 20 mai, DACĂ NU AI ASTA ÎN TALON, Poliția îți reține actele și numerele mașinii!

Talonul, ITP-ul și comandantul de poliție. Cea mai tare întâmplare povestită de un șofer din România | VIDEO

Adaugă un comentariu