Câte străzi de pământ mai există în București

Bucureștiul are peste 200 de străzi de pământ, iar unele din ele nu au nici rețele de utilități. Când plouă, pe aceste străzi se formează bălți și noroaie, că abia poți trece.

ANUL TRECUT PLĂTEAI 60 de lei pentru asta, acum vei plăti DE 5 ORI MAI MULT!

DECIZIA DE ULTIMĂ ORĂ luată de familia lui MICHAEL SCHUMACHER!

Când este cald, se ridică mult praf. Sutele de oameni care locuiesc în aceste zone sunt nemulțumiți de condițiile care le sunt oferite’ în secolul XXI, într-o capitală europeană. De curând, directorul Administrației Străzilor a declarat că municipalitatea va asfalta 14 străzi de pământ.

PREŢURI incredibile la ANAF! Volkswagen PASSAT la preţ de Logan second

În Sectorul 1 sunt aproximativ 55 de străzi de pământ al căror carosabil este nemodernizat. În Sectorul 4 al Capitalei sunt 20 de artere de circulație neasfaltate, fără rețele de apă și canalizare.  În Sectorul 5 sunt 31 de străzi de pământ. În Sectorul 6 mai sunt, în prezent, 23 de străzi de pământ, din totalul de 556 de artere de circulație principale și secundare.  Doar în sectoarele 2 şi 3 nu mai sunt străzi de pământ.

În afară de străzile de pământ din Bucureşti, Primăria Capitalei are în administrare alte 26 de artere. Este vorba de străzi cu infrastructură de pământ care au fost preluate de la sectoare în 2010- 2011. În cazul câtorva din ele, procedurile sunt avansate, astfel că lucrările de modernizare ar putea începe anul acesta.

Sursa: libertatea.ro

 

Adaugă un comentariu