Canapeaua pe roți – Invenția care duce confortul la un alt nivel

Confortul unei canapele și mobilitatea unei mașini au fuzionat într-un nou concept absurd semnat de mecanicul Master Milo. Renumit în mediul online pentru invențiile sale trăsnite, olandezul a ridicat ștacheta încă o dată.

Canapeaua mobilă a luat naștere prin modificarea unui alt hibrid ridicol din garajul echipei Master Milo: o combinație între autoturism și motocicletă. În clipul video de la finalul articolului puteți urmări în detaliu procesul dezmembrării vehiculului original și, ulterior, montarea canapelei.

 

Citește și:

ŢEPE URIAȘE cu maşini SECOND din Germania! Citeşte ca să nu plângi după BANI în arestul Poliţiei

CEA MAI TRISTĂ VESTE: Nu-l vom mai vedea vreodată pe Michael Schumacher!

Scene UIMITOARE: Operație pe inimă, pe marginea drumului pentru salvarea unui motociclist

Milioane de ŞOFERI fericiți! Se dă LEGE pentru ieftinirea benzinei! De când se aplică

Toţi ŞOFERII DE TIR trebuie să ştie: iată noul DISPOZITIV OBLIGATORIU din 15 iunie

 

Rezultatul final este departe de a fi aspectuos, dar funcționează. Practic, olandezul și-a îndeplinit obiectivul principal și nu mai rămâne decât să își finiseze opera.

Canapeaua pe roți a fost concepută special pentru un concurs din cadrul Vakkanjers, program național care îi încurajează pe studenții olandezi să-și dezvolte abilitățile și talentele, pregătindu-i pentru câmpul muncii.

Pentru același eveniment, Master Milo a conceput în trecut un alt hibrid extravagant: mașina-hamac, menită să fie un simbol absolut al libertății.

 

Sursa foto: captură ecran YouTube/mastermilo82

Adaugă un comentariu