Mașina-hamac ar putea fi cel mai absurd hibrid pe care îl vom vedea vreodată

YouTube-erul olandez Master Milo a revenit în forță cu un nou video trăsnit! De data aceasta, invenția lui este un hibrid mașină-hamac, ceva aproape imposibil de descris în cuvinte.

Pornind de la un Suzuki Alto hatchback, celebrul mecanic a renunțat complet la acoperiș, a sudat portierele (pentru a compensa stabilitatea pierdută la pasul 1) și a montat un hamac la înălțime. Tot acolo a improvizat un volan și o serie de manete conectate la pedalele mașinii. Rezultatul este la fel de haotic pe cât sună.

Hibridul mașină-hamac a fost conceput special pentru un concurs din cadrul Vakkanjers, program național care îi încurajează pe studenții olandezi să-și dezvolte abilitățile și talentele, pregătindu-i pentru câmpul muncii. Tema acestui an este libertatea, pentru că Țările de Jos sărbătoresc 75 de ani de la eliberarea de sub ocupația nazistă. Astfel, studenților li s-a cerut să exprime această idee într-un mod contemporan, să aducă libertății o nouă dimensiune.

Exact asta a făcut Milo. Vorba YouTube-erului: „Cum ai putea fi mai liber decât conducându-ți mașina dintr-un hamac?‘.

 

Citește și:

Verificare rovinieta: Cum vezi dacă rovinieta mai e valabilă?

Accident grav: Un Tesla Model X a intrat într-un copac, apoi a luat foc

Șoferii bucureșteni vor plăti impozite mai mari

Uber este disponibil acum într-un nou oraș din România

Cum se acordă stelele Michelin în Ghidul Verde pentru România

Un șofer român și-a distrus roțile într-o groapă, iar autoritățile chiar îl vor despăgubi

 

Deși invenția se încadrează – teoretic – în tema propusă, libertatea pe care o oferă șoferului nu trebuie confundată cu relaxarea. După cum vedem în filmarea de la sfârșitul articolului, hibridul îl zdruncină violent pe conducător și chiar îl poate răsturna în orice moment.

Respectă standardele de siguranță impuse de UE?‘, întreabă retoric un utilizator al rețelei sociale. „Perfect pentru camping în timpul verii. Doar ploaia poate fi o problemă. Și polițiștii pe autostradă‘, scrie altul.

În general, canalul de YouTube al olandezului Master Milo este o mină de aur. Recent, mecanicul ne-a arătat cum ar decurge experiența condusului dacă mașinile ar avea anvelope pătrate, fabricate din oțel. Spoiler alert: a fost o idee proastă.

 

Sursa foto: capturi ecran YouTube/mastermilo82

Adaugă un comentariu