Carlex Design a croit un Mercedes-Benz G-Class asortat iahtului tău

Carlex Design face ce știe să facă mai bine: ia modele care par să fie pachete complete și le spoiește cu (și mai multă) opulență. Cum ar fi acest G63 Yachting Edition.

Citește și:

VW Golf GTI primește mai mulți cai-putere decât poate duce (VIDEO)

Reconstituirea jocului NFS Most Wanted în viața reală arată fabulos (VIDEO)

G-Power BMW M5 e așa puternic încât are viteza maximă limitată la 350 km/h

Replică de Nissan Juke-R de vânzare, pentru cine are (atâția) bani s-o cumpere

Invicto by Brabus: cum arată noua jucărie preferată a oligarhilor ruși. Are 800 CP!

În cazul în care nu ai mai dat de mult pe siteul Mercedes-Benz, e bine să știți că Mercedes-AMG G 63 (156.000 €) poate fi echipat cu pachetul Stronger Than Time (28.500 €), pentru un pachet complet.

Sigur, prețul final este de aproape 190.000 €, însă include un model care nu mai are nevoie de nicio prezentare, echipat în cea mai puternică versiune actuală a sa: un V8 de 4,0 litri, cu 585 de cai-putere, capabil să te propulseze de la 0 la 100 km/h în 4,5 secunde.

Unii poate că vor vrea mai mult însă, cel puțin în materie de design și personalizare. Aici intervine (din nou) Carlex Design, cu G 63 Yachting Edition, adică o exemplificare a lui G-Class care a prins virusul iahtingului. Nu trebuie să ai neapărat iaht ca să-l cumperi. Trebuie doar să ai bani. Nu știm câți, că tunerul nu a divulgat această informație, dar având în vedere materialele folosite, probabil că este mai scump decât pachetul Stronger Than Time.

La exterior, G 63 Yachting Edition vine cu o temă cromatică duo-tone (argintiu-negru) și jante de 22 de inci. Piesa principală este însă interiorul, oferit în două versiuni — alb sau maroniu. În ambele cazuri, pachetul include piele, Alcantara și lemn folosit în construcția iahturilor.

Adaugă un comentariu